dilluns, 12 de novembre del 2007

TAXA ESCOMBRARIES


A partir d'avui dilluns ,dia 12 de novembre de 07, es pot passar per les oficines d'atenció al ciutadà situades als baixos de l' Ajuntament de Móra la Nova , amb la finalitat de demanar el retorn d'una part de la taxa municipal d'escombraries.

Cal portar el rebut i una fotocòpia.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada any la mateixa murga.No podrien descontar directament del recibo quan ho cobren.

Anònim ha dit...

No entenc per quina raó,jo que no estic empadronat al poble tenint un pis a Móra la Nova he de pagar la taxa d' escombreries sense tenir dret a devolució.
L' ajuntament em discrimina.

Anònim ha dit...

Y estar empadronado en el pueblo,pagar por 2 impuestos municipales de basuras y solo poder tener derecho a 1 bonificacion?.No os parece, aparte de ridiculo, sospechoso.

Anònim ha dit...

És realment vergonyós tenir que anar a reclamar els diners a l'ajuntament d'uns quartos que són nostres.Haurien de pagar interessos.

xavi ha dit...

A vegades sembla que vaigis a demanar almoïna , tan senzill seria de retornar directament ... en fin, el personal d'administració també ha de viure dels tramits ;)

Anònim ha dit...

Crec que lo més legal seria que tothom que pagues la taxa tinguès dret a la rebaixa. Visqui al poble o no, tingui dos o tres cases, i també la rebaixa tindria que ser directament a la factura. Segur que de la manera en que ho fan, hi guanyen diners( los que no van a buscar-ho, los que tenen dos cases,....).

Anònim ha dit...

De ben segur que retornaran los quartos de les basures just abans de les eleccions al parlament espanyol del mes de Març de l'any 2008.
CIU de Móra la Nova sempre actua en clau electoralista."Que bons són que ens tornen los quartos, anem a votarlos".

Anònim ha dit...

Deixeu-se de tonteries.
Ja que tenim que empassar-nos les pudors i la contaminació que provoca l'abocador les escombraries haurien de ser gratis per a tots!
L'abocador és un gran negoci per a uns quants.

Anònim ha dit...

"La rata de l'abocador"
Tenin molta sort de tenir a Móra la Nova "Merdalandia" l'unic park temátic al mon que en lloc de cobrar entrada subvenciona als clients. Estic molt contenta perque proximament disposarem de noves "merda-atraccions", que vingudas de tot arrreu ens faran gaudir de noves pudors i contaminacions. Que més puc dir...¡soc l'envidia de totes les rates, inclós les de claveguera!