dimecres, 21 de novembre del 2007

JA N'HI HA PROU

Les plataformes de les Terres de l'Ebre tornaran a sortir al carrer per dir que 'Ja n'hi ha prou' d'agressions al territori.
D'esquerra a dreta: Joan Ferrando, portaveu de la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia; Juli Loras, portaveu de Salvem la Mar de l'Ebre; Joan Antoni Panisello, portaveu de la PDE; i Xavi Fortuño, portaveu de la Plataforma per a la defensa de la Terra Alta.
Avui.cat

Cinc plataformes ciutadanes de les Terres de l'Ebre han decidit fer front comú per rebutjar les 'agressions' que, al seu parer, està patint el territori. L'aigua, la implantació eòlica, el magatzem de gas, i el cementiri nuclear seran els eixos centrals d'una mobilització que torna a cridar els ebrencs a sortir al carrer. La manifestació està prevista per la tarda del pròxim 15 de desembre a Tortosa, tot i que pel matí ja es faran alguns actes reivindicatius a diferents pobles del territori. El lema escollit és 'Ja n'hi ha prou', i la informació i concreció de la mobilització es debatrà en una assemblea prèvia que se celebrarà el pròxim 1 de desembre a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hostia tu , anirem amianfestarmoa pera que l'abocador de Tivissavki no pugui tenir més residuuuus, pera que les centrals de cickle combinat nomes combinin amb l'equerrao a Vandellos, que l'aiogua sigui per als grans terrtuinents d'Arago que ens cauen millor que ela valencians, tan peperos ells. L'arros del Delta amb nitrogernper un tubo i visca la mare que ens va parir... au tot el `poder per la soviets i aviure del aire.

Anònim ha dit...

Anònim el millor que pots fer es quedar-te a casa mirant TeleMasos.