dissabte, 10 de novembre del 2007

RESULTATS ENQUESTA DEL NOMBRE DE VISITANTS DE LA FIRA DE MÓRA LA NOVA.


Prop de 55.000 visitants passen finalment per la Fira de Móra la Nova.


La Fira de Móra la Nova va tancar ahir les portes amb una assistència de quasi 55.000 persones. Els motius de l'elevada assistència són, segons el president de la fira, Pasqual Bellmunt, el bon temps i la nova distribució de la fira. Bellmunt va explicar ahir que encara es pot millorar l'aparcament i il·luminar més alguns punts.


Resultats enquesta:
Creieu realment que 55000 persones han visitat La Fira de Móra la Nova?

Sempre s' exagera. 18% (34 vots)
No m'ho crec 60% (114 vots)
Sí 22% (41 vots)
Total : 189 vots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha una dita castellana que diu:
"Cada uno explica la feria según le va" i el director de la fira així ho fa.

Anònim ha dit...

Era jo que entrava i sortia moltes vegades. Al menys vaig entrar i sortir uns 23.000 cops.

Anònim ha dit...

Jo hi vaig anar el dijous per la tarda,el divendres al migdia i a la nit,el dissabte pel matí per la tarda i nit,el diumenge al migdia i el diumenge al vespre. Total 8 vegades. A una mitja de 5 vegades cada habitant del poble per 3200 habitants que té Móra la Nova dona una xifra de 16000 visitants.Sense comptar amb la gent que ens visita d'altres pobles i els que repeteixen de Móra d'Ebre la xifra pot arribar a ser de més de 100000 visitants que equivalen a tots els reusencs passejant-se pel recinte firal.

Anònim ha dit...

Si a la manifestació que van fer contra la Enron als nostres carrers, la plataforma va dir que eren 25.000 manifestants, es possible que a la Fira n'hi hagi el doble. No?