divendres, 9 de novembre del 2007

De reBOT a LA FATARELLA.

Així ho anunciava ahir a la tarda el president de CDC a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. «Ara s'hi val tot, ens presenten la moció de censura sense causa ni motiu. Per tant, pensem retirar el nostre suport a l'actual govern de l'Ajuntament de la Fatarella».
Diari de Tarragona.

CiU afirma que la mesura és «immoral» i adverteix que pot tenir efectes a la Fatarella i Corbera

XAVIER PALLARÈS president de ciu a l'ebre
«Algú que no és de Bot té ganes d'embolicar la troca. Però en política no s'hi val tot, i si no ens volen a Bot no tenim cap obligació d'estar amb ERC en altres llocs»
El Punt.

La crisi de l'Ajuntament de Bot s'estén de retruc al de la Fatarella CiU va anunciar ahir que retirarà el seu suport a l'alcaldessa de la Fatarella, Carme Pelejà. ERC es quedaria en minoria.-->per a. caralt
Diari de Tarragona
La republicana Carme Pelejà va iniciar al juny el seu mandat com a alcaldessa de la Fatarella al capdavant d'un govern d'unitat format pels quatre regidors d'Entesa per la Fatarella-Acord Municipal, els tres regidors d'Unió per la Terra Alta (Upta)-Progrés Municipal i els dos regidors de CiU.El passat mes d'octubre, l'Upta trencava el govern d'unitat. Acusaven Pelejà de manca d'informació, de transparència i de voluntat política per a cercar el consens entorn del pas de la línia que ha d'evacuar l'energia elèctrica generada pels parcs eòlics.CiU va respondre llavors que mantenia el seu suport a l'alcaldessa però ara, després de la presentació de la moció de censura d'ERC i PSC contra l'alcalde convergent de Bot, el suport ha desaparegut. Així ho anunciava ahir a la tarda el president de CDC a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. «Ara s'hi val tot, ens presenten la moció de censura sense causa ni motiu. Per tant, pensem retirar el nostre suport a l'actual govern de l'Ajuntament de la Fatarella».Si l' amenaça prospera, ERC governaria en minoria amb quatre dels nou regidors del consistori. Pelejà explicava ahir al Diari que «cada poble és cada poble, jo no em puc posar a casa d'un altre. I crec que la resta de formacions polítiques també ho creuen això», sentenciava.La direcció d'ERC a la Terra Alta celebrà dimecres a la nit una reunió per analitzar la situació creada a Bot. Segons diverses fonts, els dos regidors d'ERC al municipi terraltí, Francesc Fidel i Maria Cinta Estupiñà, no van assistir a la trobada. Ahir a la tarda, ni Estupiña ni el cap de llista d'Alternativa per Bot-Progrés Municipal, Lluís Agut, van voler fer declaracions sobre la presentació de la moció de censura. La moció pot prospera, ja que els dos grups, avui a l'oposició, disposen de quatre regidors pels tres de Convergència i Unió.El ple, al Club EsportiuPel seu cantó, l'encara alcalde de Bot, Andreu Martínez, ha decidit celebrar el ple del 16 de novembre on es discutirà la moció al Club Esportiu de Bot, un recinte amb capacitat per a centenars de persones. «Vull que tot el poble s'assabenti de les raons per les quals ens censuren», raonava.Martínez assegura que ha rebut moltes mostres de suport dels veïns del poble i lamenta que cap dels regidors de l'oposició que signen el document s'hagi posat en contacte amb ell per explicar els motius de la seva decisió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A la Fatarella, los d'ERC estan molt tranquils, perqu� les amenaces del Pallar�s s�n focs d'encenalls: all� lo veritable acord �s lo PACTE E�LIC, que no s'ha decidit ni a la Fatarella, ni a la Terra Alta ni a les Terres de l'Ebre... La m� d'AERTA, COPCISA, La Caixa i cia. �s llarga, molt llarga, i de Barcelona estant dicten los designis dels nostres pobles. La Pelej� Alcaldessa de la Fatarella, est� d'all� m�s tranquila: una altra cosa, potser, �s lo que pugue passar a Corbera...

Anònim ha dit...

Pallarés: amenaçar no dona dignitat a un diputat de ciu,ans li dona poca talla política.