dijous, 22 de novembre del 2007

IV TUNING ICE WEEKEND A MÓRA LA NOVA

Els dies 24 i 25 de novembre es celebrarà als voltants del Pavelló Firal el IV TUNING ICE WEEKEND a Móra la Nova.
Més informació a www.thetuningshop.com

"YO SOY LA JUANI" Trailer del film de Bigas Luna descartat per exhibició pel seu alt contingut eròtic.És una pel·lícula relacionada amb el món del tuning.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, un altra manifestació cultural a Mora la Nova.
Móra la Nova, capital de la Cultura

Anònim ha dit...

Aquet cap de setmana Móra la Nova s’omplirà de joves que s’identifiquen amb el famós noi del metro de Barcelona o del neonazi que va matar un jove antifeixista a Madrit.Això és el que defensa un partit d'esquerres? Com voleu que els joves vaiguin a botar si els polítics sou tan hipòctrites?

2teixidor ha dit...

El meu blog és personal.Jo no defenso aquesta trobada de tuningueros, només he penjat la informació d'este esdeveniment en el qual hi col·labora l'ajuntament governat per CIU de Móra la Nova.I també t'he de dir que no soc cap polític,soc un ciutadà com tú que opina per mig d'un bloc.

Anònim ha dit...

Molt bé anònim!!! A "botar"!!

Anònim ha dit...

Si l'anònim "Bota" i escriu "Madrit", com a reflex del nivell d'educació que entre tots els polítics i funcionaris d'ensenyament heu fet en aquest pais.

2teixidor ha dit...

Un reflex del nivell de mala educació és lo teu comentari.Estic segur que ets lo mateix anònim que abans ha escrit sobre el tuning fent faltes d' ortografia a propòsit.Si vols faltar al respecte a la gent que forma part d' ERC de Móra la Nova o personalment a mi que sóc funcionari d'ensenyament seria un signe de bona educació el donar la cara signant lo teu escrit carregat, per cert, de molt mala i enverinada llet.

Anònim ha dit...

Estaría bé saber que faria ERC respecte aquesta trobada de tunning, si manés a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡ ESTOY ALUCINANDO!!!!
MENUDOS COMENTARIOS... PARECEN EXTRAIDOS DE LA COPE.
HOY HE IDO A VER LA CONCETRACION TUNING Y SOLO HE VISTO ESO, UNA CONCENTRACION DE COCHES.
ME PARECE QUE LA GENTE QUE HA HECHO ESOS COMENTARIOS NO HA IDO EN SU VIDA A UNA CONCENTRACION, YA SEA DE COCHES, MOTOS O DE LO QUE SEA.
PARA SU INFORMACION EN LAS CONCENTRACIONES TE ENCUENTRAS GENTE DE TODO TIPO DE IDEOLOGIA, ESTATUS ECONOMICO, NIVEL CULTURAL ETC. LA UNICA COSA QUE LES UNE ES LA PASION POR POR LO QUE ALLI SE HAN REUNIDO.
YO DESDE AQUI LES ANIMO A QUE VAYAN A ALGUNA DE ESAS CONCENTRACIONES SE SORPRENDERAN DE LO QUE PUEDEN LLEGAR A APRENDER Y LO BIEN QUE SE LO PUEDEN PASAR.

CON RESPECTO AL COMENTARIO DEL 25.11 LA UNICA MANERA DE SABERLO LA TIENES DENTRO DE 4 AÑOS EN LAS PROXIMAS ELECCIONES MUNICIPALES....

Anònim ha dit...

De casualitat he trobat aquest blog.
Com a tuner només he de dir que no m´interessa gens que hem faltin al respecte doncs jo no sóc cap assassí ni osties, ni m´interessa la política, lo únic que fem es trobar-nos un petit grup d´apassionats de les modificacions als cotxes.
Recordeu que aixó també es cultura, tant o més que un concert de guitarra de música barroca, que a mi ni fu ni fa.
Precissament desde l´organització estem suspesant si celebrar la cinquena edició a Móra,ja que si la gent ho critica i comencem amb rollos de política, portarem els més de 200 participants aixi com les mes de 2000 persones que van venir a Móra durant el cap de setmana a un altre poble que ho vulgui.
I després us queixareu que a Móra no es fà res.
Com a petit comentari, aqueSt blog es pot trobar al cercador, gràcies a la nostra web i haber fet publicitat del TUNING ICE WEEKEND.

PER CERT ES DIU TUNERS I NO TUNINGUEROS I SI LO QUE NOS VA FER L´AJUNTAMENT SE LI POT DIR COL.LABORACIÓ.......

2teixidor ha dit...

OK!
Molt bona la teva opinió: Desconeixo el vocabulari anglosaxò del que gaudiu els fans del tuning,rectifico: lo de tuningueros pel mot tuners que desconeixía.
He de dir que lo meu blog personal no es dedica al món del tuning, únicament es fa ressó dels esdeveniments de la nostra vila i de les Terres de l' Ebre.
En lo que no estic d' acord és que diguis que lo bloc alego es coneix gràcies al tuning, doncs ara per ara és un dels blocs més llegits del nostre territori amb més de 83000 visites i només he dedicat un post a aquesta afició.
Si creus que jo puc decidir en quant a la propera edició del tuning a Móra la Nova estàs molt equivocat. On has de fer les teues queixes és a l'equip de govern del nostre municipi( CIU )o a la pàgina web de l' ajuntament.
Gràcies pel teu comentari i fins la propera edició al poble que hi vulgui col·laborar sense posar pals a les llantes d' aleació de les vostres meravelloses rodes. Com per lo vist per les queixes que he rebut en forma de comentaris al bloc hi ha hagut sobre la darrera edició celebrada als Masos.