dijous, 20 de desembre del 2007

VUELO 502


Tornen les picabaralles inútils de campanar:
Móra d'Ebre i Móra la Nova es disputen per a ser la seu de l' aeròdrom de la Ribera d'Ebre.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense aquestes picabaralles potser ara Mora d'Ebre tindría estació de tren, una fira, un polígon mes gran, la seu del institut Muntaner i més coses...i aqui seríem un poble com Ginestar o Benissanet (amb tots els respectes) o el que es el mateix,com un barri de Mora d'Ebre.
Igual de normal es el "pique" BCN-MAD com el de Mora la Nova-Mora d'Ebre, i aquests "piques" promouen la competència,que ens beneficia a tots. Espero que mostreu el missatge.

Anònim ha dit...

mol boooo!! k crack eik

Anònim ha dit...

Va home va ke lo baix ebre son los cracks dels cracks wno bones festes i menjeu molt de pernil i turrons

adew

Anònim ha dit...

PlansAir Lines informa que les primeres destinacions per a passatgers VIP seran a Suïssa i Andorra.

Anònim ha dit...

Sabanza vol l'aeroport pels Masos: Que s'el quedi que a fi de comptes només serà més merda,fum i soroll, a part del perill que representa volar per damunt d' un poble.

Anònim ha dit...

Trobo q tot us sembla una merda, tot contamina, a tot q no x sistema, potser ens ho hauriem de fer mirar tots plegats.

Anònim ha dit...

El moro morisco viu en una cova i fa foc amb dos pedres.

Miquel Esteve ha dit...

Jo ja entenc que ''la virtut cívica' no és simètrica ni al llarg ni a l'ample de tota la societat'' (Alcoberro), però hi ha cops que hom copsa que el relativisme postmodernista pot resultar tan perjudicial com l'absolutisme subliminal del liberalisme. Dos extrems que esviaixen la 'virtut republicana' (Aristòtil), l'esència de la democràcia, i que els aparadors polítics empren per disfressar les seves futils tensions pel poder, pervertint-ne l'interés real del ciutadà.
Qui pot afirmar que un aeroport és perjudicial? El què és perjudicial és tenir un pou de merda a la vora del riu i del poble, això més que solidaritat em sembla una solemne insensatesa, però tenir un mitjà de transport, l'aeri, que ens permeti augmentar la nostra qualitat de vida... em sembla desassenyat menystenir-ho, en tant en quant obre les nostres preuades terres a un món que ens desconeix i deixa pas a possibilitats inimaginables.
El dadaisme exacerbat, el nihilisme cívic, com a resposta a les tensions del liberalisme absolut cau en el mateix escull que el que nega, i en fa de la negació d'una cultura una constant cultura de la negació.

Anònim ha dit...

Desgraciadament anàlisis fonamentats en raonaments racionals (com el de Miquel Esteve) solen ser dil.lapidats amb consignes fàcils, crits i pancartes. El que avui es porta es la difamació i el "malparla que alguna cosa en queda".

Per si algú no m'ha entés, es més fàcil i publicitariament més rentable dir que ja hi han passatgers VIP a Suïsa i Andorra, que analitzar els pros/contres que pot aportar (que jo crec que els beneficis poden ser bastants i molt superiors als contres). Són temps de "la cultura del No".

Anònim ha dit...

Jo crec que el tema de l’aerodrom no es controvertit, al ple l’unic que es va discutir es el lloc d’implantació: per CiU l’ubicació idónea sería damunt dels deposits d’aigua i per part del IMNOVA-PSC amb el suport de ERC, es va defensar que la seva ubicació hauria de ser mes allunyada del poble, per exemple al costat del nou poligon del “Mollo”. Tots estaven d’acord en demanar l’aerodrom per Móra la Nova. Des del nostre grup pensem que les coses es tenen que fer be i que el lloc que propossa CiU provocaría molestias als veins de Móra la Nova, es a dir que el futur exit de l’aerodrom podría ser un problema pel poble. A mes, si es fiques al Molló l’ubicació disposaria de una carretera d’acces important; per arribar al lloc on el vol ficar l’equip de CiU es fa necesari una nova infraestructura de camins i per tant inversions i expropiacions.

Fdo.: F.Cantos (portaveu de IMNOVA-PSC-PM