dijous, 20 de desembre del 2007

SUBVENCIONAR L' IBI URBÀ A LES VÍDUES



Riberaonline
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Móra la Nova (CIU)ha portat a terme l’aprovació de les bases reguladores de la convocatòria d’ajuts per a persones vídues o solteres del municipi de Móra la Nova que tinguin més de 70 anys i visquin soles.
Aquesta convocatòria, pionera als municipis de les nostres comarques, servirà per a que aquests col·lectius, que acostuma a ser dels més fràgils econòmica i socialment, es puguin beneficiar d’un ajut que podrà arribar fins al 30 % de l’import de l’impost sobre Bens Immobles (IBI).
Els requisits que han de reunir els peticionaris seran els següents: estar empadronades en el municipi de Móra la Nova, haver nascut durant l’any 1937 o amb anterioritat, viure soles, ser pensionistes per viduïtat o, en cas de d’ésser solteres, per pensió no contributiva i constar com a contribuents de l’Impost sobre Bens Immobles.
Cal recordar que aquesta convocatòria d’ajuts forma part del programa de govern del Grup de CiU de Móra la Nova de les últimes eleccions municipals, dintre del conjunt d’accions destinades a millorar el nivell de benestar dels moranovencs .La presentació de la documentació per a sol·licitar aquests ajuts començarà el dia 18 de desembre d’enguany i finalitzarà el dia 18 de gener de 2008. Els impresos de sol·licitud es podran recollir a les oficines de l’Ajuntament de Móra la Nova o a la pagina web www.moralanova.cat


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Això no es cap subenció,el que busca Ciu de Móra la Nova es comprar vots amb diners de tots els moranovencs.

Anònim ha dit...

si es fa pq es fa, sino fan res pq no fan res..

la qüestió es criticar per criticar!!

- criticar + idees!!

Anònim ha dit...

Tothom sap que les vídues son un col.lectiu risc en quant a llindar de pobresa per les seves pensions baixes.
Em sembla poc acertat el comentari de la vidua negra sobre comprar vots, i poc adecuades les il.lustracions del artícle amb cartells de pel.licules de riure. Espero que mostreu el missatge.

Anònim ha dit...

És una mesura clara i purament electoralista.

Anònim ha dit...

Jejejeeee -criticar +idees. Mira n' estic d' acord amb masos sa, però no en tot, ja que aquí al poble en som molta de gent que pensem de forma diferent. L'altre dia mirant el ple municipal m'en vaig donar compte que les idees sempre surten del mateix cervell de pensament únic.lligueu per on vulguis JEjejeeee

Anònim ha dit...

donar subencions a viudes no està malament però no negareu que dins d'aquet col.lectiu no totes estan al llindar de la pobresa,hi ha viudes forrades d'euros.La subenció hauria de ser per la gent que no arriben a final de mes i el que esta clar aqui es buscar vots.

Anònim ha dit...

TOTALMENT D'ACORD AMB VIUDA NEGRA!!
JA TROVO PROU BÉ QUE HI HAGI SUBVENCIONS PER LES VÍDUES I PERSONES SOLTERES MAJORS DE 70 ANYS PERO SIGUEM SINCERS LA MAJORIA DE VÍDUES I SOLTERS D'AQUEST POBLE NO ESTAN AL LLINDAR DE LA POBRESA AIXÓ MÉS BÉ ES DONA A LES GRANS CIUTATS,CREC QUE SERIA MÉS OPORTÚ OFERIR-LES UN AJUT DE CAIRE SOCIAL (ASISTÈNCIA SOCIAL)COM PORTAR ELS MEDICAMENTS AL DOMICILI PER LA GENT AMB DIFICULTATS PER CAMINAR, ETC.. EM SEMBLA QUE ESTOS DINERS ESTIRIEN MÉS BÉ INVERTITS