dilluns, 10 de desembre del 2007

UN NOU BLOC A MÓRA LA NOVA

Foto del nou bloc on es denuncia l' abocador de runes que impedeix a molts veïns la vista de Móra d' Ebre, així com les molèsties que provoquen tindre tones de runes davant de casa.

Esta tarda he trobat un nou bloc d' opinió de Móra la Nova. Lo bloc en qüestió porta lo títol de "Cosas de la Ribera", és un bloc anònim signat per "elgranflamingo" i es defeneix de la següent manera:"Hola. Permitidme que me presente. Soy una persona con inquietudes sobre casos y cosas de nuestra Ribera, y desde aquí miraré de publicar todo lo que sea interesante".

Hi ha posts en català i també en castellà.

Per lo que he pogut veure també és un bloc on es mostren , com al meu, opinions de crítica sobre temes que ens afecten als moranovencs.

Només vull dir-te:Benvingut a la blocosfera ebrenca!

He estat durant molt temps l' única veu dels blocs personals als Masos , ja era hora que algú compartís espai a la xarxa al nostre poble.

Per a mostra al peu de la foto de dalt diu lo bloc del granflamingo:

Esta es una foto de nuestra Capital.
"Lástima estos montones de runa que salen en primer término. Alguien ha convertido unos solares en un vertedero. Por cierto que estos solares eran para equipamentos y servicios de Móra la Nova y, de repente, se han recalificado como suelo urbanizable. Cosas del "bum" inmobiliario que, supongo, será beneficioso(?) para el pueblo".

2 comentaris:

Grup Teatral ha dit...

Un altre bloc riberenc és el del Grup Teatral Móra d'Ebre, que fa uns pocs dies que funciona, i que intentara recollir novetats, notícies i inquietuts del amants del teatre amateur

http://teatremora.blogspot.com

Anònim ha dit...

Estem gobernats per una colla de senyors que l'unic que busquen es el benefici propi i seguir vivint sense fotre brot,saben que primer es el partit que el poble,ja que en cas de no sortir escollits el partit els sabra agrair degudament la feina feta,i a la gent del poble que ens donguin pel sac.(autentics vividors)