dimecres, 5 de desembre del 2007

LA FATARELLA: FESTA DE L' OLI 2007


Festa de l'Oli 2007, 8 de desembre de 2007.
Programa d'actes
10:00 h.
-Inauguració de la Mostra de Productes Artesanals i Tradicionals, a càrrec de Carme Pelejà Anguera, alcaldessa de la Fatarella i i del Sr. Rafel Niubó, Secretari General de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.

La fira estarà oberta de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h.

Durant tot el matí i per tot l’espai firal hi haurà actuarà el grup d’animació The Pàndols. L’Associació de Botiguers i Empreses de Servei de la Fatarella sortejarà una cistella de productes entre els visitants. L’Associació de Turisme Rural durà a terme dos sorteigs d’un nit d’allotjament per a dues persones en un establiment de la comarca. Hi haurà un concurs de fotografia i un concurs per a dissenyar el logotip de Ràdio Fatarella. (Els guanyadors de tots aquests sorteigs i el del concurs de fotografia es donaran a conèixer a la tarda, a la mitja part de l’actuació musical de la mostra de folklore).
10:15 h. - Demostració d’elaboració d’allioli (Totes les persones que hi vulguin participar s’han d’haver inscrit anteriorment i han de portar el seu propi morter). Tots els participants rebran un obsequi.
10:30 h .-Esmorzar i degustació de l’oli nou. L’esmorzar consistirà en la tradicional Clotxa (pa de pagès, tomàquets, arengada i botifarra), embotits i coques de la Fatarella. El preu de la clotxa és de 3 euros.
11:00 h. - Jocs tradicionals per als xiquets i xiquetes.
12:00 h. - Demostració de la tècnica tradicional de plegar olives. Les inscripcions per participar s’han de fer a l’Ajuntament, hi haurà obsequi per tots els participants.
12:00 a 14:00 h. - Jornada de portes obertes al molí d’oli de la Cooperativa.
16:30 h. - Visita guiada per la Ruta dels Perxes (nucli antic de la Fatarella)
19:30 h. - Mostra de Folklore de les Terres de l'Ebre amb l'actuació del grup Saragatona, Dansades i Jotes de les Terres de l'Ebre.

Més informació a http://www.lafatarella.altanet.org/niv1.php?id=8