dissabte, 11 d’octubre del 2008

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “L’Òmnibus de la mort: parada Falset” a Móra la Nova

Esquerra de Móra la Nova convida a tothom a la presentació del llibre “L’Òmnibus de la mort: parada Falset” que tindrà lloc el divendres 17 d’octubre de 2008 a les 20:30 h. a la seu local d’Esquerra (C/ Sant Domènech, 7). La presentació anirà a càrrec del mateix autor, Toni Orensanz. Hi haurà venda de llibres.
L’òmnibus de la mort és una road movie de terror que descobreix un dels moments més foscos de la nostra història.Toni Orensanz, després d’anys d’investigació,dóna veu a una tragèdia silenciada. El 13 de setembre de 1936 va arribar a Falset un autobus de color negre amb unes calaveres pintades.Davant l’estupefacció de tot el poble,en van baixar una quarantena d’homes mal afaitats i armats fins a les dents.
L’endemà van sortir al balcó de l’Ajuntament per anunciar la mort de vint-i-set veïns en nom de la Revolució. L’òmnibus de la mort és la història d’un crim que amaga els odis i les revenges d’un poble i que desvela el funcionament i el rastre de sang que el grup armat La Brigada de la mort va deixar per Catalunya i Aragó.

A CÀRREC DEL SEU AUTOR
TONI ORENSANZ

EL DIVENDRES 17 D’OCTUBRE
A LES 20′30h.
AL LOCAL D’ESQUERRA DE MÓRA LA NOVA.
C/ St. Domènech, nº 7
Hi esteu tots convidats!!!

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

un llibre molt documentat i que pot obrir ferides a Falset un poble encara dividit per la guerra

salutacions des de Reus i gràcies per la visita

La primavera de Praga ha dit...

M'he llegit el llibre i és bastant bo i amé. Fins i tot la meva dona, que no ve del món de la història se'l va llegir i li va agradar. Crec que és bo recordar, conèixer i retre homenatge a totes les víctimes de la guerra. Mai més s'ha de repetir una barbaritat com aquella!

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per linkarme, faig el mateix amb el teu blog i ens mantenim en contacte

salutacions des de Reus