divendres, 9 de maig del 2008

TOSSA DEL VENT: UTILITAT PÚBLICA O BENEFICI PRIVAT?

Damunt mateix del poble cada punt roig és un aerogenerador, lo polígon industrial eòlic del mig amb catorze molins és lo de la Tossa del Vent.

Gustau Moreno
La plataforma de la Terra Alta ha denunciat la «desproporcionada» ofensiva que haurien començat les empreses eòliques amb el suport de les conselleries d'Economia i Finances i de Medi Ambient i Habitatge. Així, la plataforma ha advertit que en les últimes setmanes s'ha sol·licitat la declaració d'utilitat pública de quatre de la dotzena de parcs eòlics projectats a la Terra Alta. És el cas del parc de Vilalba dels Arcs, del parc de Torre Madrina (Batea, Gandesa i Vilalba) i del parc eòlic de Coll del Moro (Bot, Gandesa, Vilalba i Batea), així com de la central eòlica de la Tossa del Vent, a Prat de Comte. En aquest sentit, la plataforma ha recriminat al govern el «despropòsit» del parc de Prat de Comte, ja que la tramitació de la central de la Tossa del Vent està pendent de la resolució d'un recurs contenciós administratiu que va interposar el grup ecologista Gepec. A través d'un comunicat, la plataforma de la Terra Alta també recorda que el parc eòlic de Prat de Comte no té aprovada la seua línia d'evacuació, ja que el traçat de la línia hauria de passar per espais protegits d'«un alt valor natural».

QUI VOLDRÀ PRAT DE COMTE AIXÍ?


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo que queda molt guapo!

Anònim ha dit...

El diccionari de l'IEC acepta l'entrada de "guapo", que n'hi a pocs. En canvi, incomprensiblemente, no acepta l'entrada de "tontos", que n'hi a molts.

Anònim ha dit...

per no dit lo que realment me ve al cap llegint lo teu comentari, només te diré a veure com ho trobaràs cada dia quan sortiràs de casa, o és que els veuràs en cap de setmana o quan et vindrà de gust vindre???

los que ens els trobarem cada dia els sofrirem i t'asseguro que de troba'ls guapos res de res!!! i el soroll que fan, crec que no serà música.... saps a quina distància del poble estan??

crec que tant a tu com a tots ens cap informació..