dilluns, 19 de maig del 2008

INAUGURADA LA SEU DE LA SECCIÓ LOCAL D' ESQUERRA

Fotos: Ignasi Albi


L’acte inauguaral de la secció local va ser a càrrec de Pere Muñoz, alcalde de Flix i senador d’ERC per la circumscripció de Tarragona, Bernat Pellisa, alcalde de Rasquera i Jesús Àlvarez president de la secció local de Mora la Nova i de Lluís Balcells de l’agrupació excursionista La Picossa. Per tots els membres de la nostra secció local va ser l’assoliment d’una fita molt especial. A partir d’aquell moment ja teníem seu per poder fer reunions, activitats o simplement per trobar-nos.Aquest acte va anar acompanyat de l’exposició “Imatges i paraules del Riu“, us mostrem algunes fotografies.


Més informació al Bloc d' Esquerra de Móra la Nova.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bonica la inauguració de la seu d'ERC..., quina casualitat que sigues a la mateixa hora que la assamblea de la coordinadora anti cementiri nuclear!!. No ascolto a ningu de ERC bramar res contra lo Cementiri Nuclear d'Asco. Ni contra l'escapament radioactiu.
Aquesta nova SEU servira per defensar lo nostre poble, o per fer partidisme?
Angel aquet comentari no es sexista, racista ni xenofob, ni atenta contra empreses o persones, a veure si no el censures!!

Anònim ha dit...

Guaita que "guapus", i quin local mes bonic, per no fer res, apa intel.lectuals feu el "pamplina" es a dir res, mentre ens irradien les Centrals Nuclars i ens fa guerra química la Total.

Anònim ha dit...

conergents units mai seran vençuts

Anònim ha dit...

M'agradaria saber (per curiositat) com es posiciona la secció local d'ERC en la guerra interna del partit, si amb Carod, Puigcercós o Carretero.