dissabte, 17 de maig del 2008

ASSEMBLEA DE LA COORDINADORA ANTICEMENTERI NUCLEAR A MÓRA D' EBRE

Avui.cat
La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) ha organitzat una assemblea aquest divendres al vespre a Móra d'Ebre per donar un nou impuls a les seves accions davant els darrers successos que ha patit la central nuclear d'Ascó i la 'confusió' que han dit que estan promovent els seus màxims responsables. L'assemblea ha servit per informar la vuitantena d'assistents de la fuita patida a la central i de la possibilitat d'instal·lar-hi un cementiri nuclear individualitzat. Els seus responsables volen unir esforços amb altres col·lectius per promoure una ronda d'assemblees al territori i plantejar la possibilitat d'una 'manifestació unitària en defensa del territori'.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap polític a l'assemblea. Els politics de la Ribera manen a els seus pobles i els directius de la Central Nuclear manen sobre els polítics de la Ribera.
Qui mana a la Ribera d'Ebre?

Anònim ha dit...

Algu hem pot explicar perquè a Ribera on line no ha sortit la noticia de la coordinadora. Qui controla Ribera on line?
Podem dir que ha tornat la censura?

Anònim ha dit...

Lo tema nuclear és tabú a estes terres. Com també ho serà (ja ho és) el tema eòlic: mutis i a la gàbia, que el que es mou no surt a la foto. I sinó, pregunteu-los-hi als de la Fatarella, com reben de valent los que s'oposen als molinets. La pela mane, xiquets, més que mai i amb "governs" d'esquerres (diuen). I Ribera on line, no sé qui són amb noms i cognoms, però sempre han fet tuf a Esquerra...

Anònim ha dit...

que parli Sabanza que está molt procupat per el territori

Anònim ha dit...

Com és que aquesta convocatoria informativa no vas comunicar-la abans que és realitzes?

2teixidor ha dit...

Vaig buscar a la web de la CANC la convocatòria de l' assemblea,però la pàgina no està operativa.Aleshores vaig penjar la informació que sortia al Avui.