dimecres, 21 de març del 2007

PSC-IMNOVA proposa la construcció d’un Viver d’Empreses al polígon Aubals de Móra la Nova.




http://www.riberaonline.net/

PSC-IMNOVA proposa la construcció d’un Viver d’Empreses al polígon Aubals de Móra la Nova. El viver d’empreses és una de les millors iniciatives que es poden portar a terme per incentivar la creació d’empreses amb garantia d’èxit i per tant de supervivència suficient per crear un teixit empresarial sòlid a qualsevol població. Pensem que podrem oferir a les empreses de serveis de nova creació uns locals a preu molt competitiu amb relació al seu entorn, oferint-li uns serveis i productes de valor afegit destinats a facilitar el seu desenvolupament i creixement.
Aquest Viver, seria petit, però un producte adequat a les dimensions de la nostra població, per acollir amb aquells projectes joves, però amb futur que podrien quedar-se tan sols en projectes per les elevades despeses que s’han d’afrontar, combinats amb un nivell baix d’ingressos, a l’engegar una nova empresa.
Cal destacar que a més de la funció de Viver, aquest tambè oferiria cursos professionals diversos, destinats a la població en general amb l’objectiu que els jovens, sense titulació, poguin accedir a titulacions professionals (Soldadura, Electricitat, Informàtica...) que els donguin una sortida laboral.
El grup IMNOVA-PSC-PM, intentarà la implicació de la resta de poblacions de la Comarca Sud a l’efecte que les possibilitats del viver siguin més ambicioses.