dimecres, 7 de març del 2007

Propostes d' Imnova-PSC de Móra la Nova

Fernando Cantos, cap de llista d'Imnova-Psc per Móra la Nova http://www.imnova-psc.es.kz/



dimarts, 06 març 2007
La coalició IMNOVA-PSC-PM de Móra la Nova, presenten com un dels seus projectes de futur govern municipal quatre propostes educatives, d’interès social i econòmic, que consideren d’interès per el poble de Móra la Nova, la comarca de la Ribera d’Ebre i les comarques veïnes i que podrien tenir la seva ubicació al poble de Móra la Nova. Aquestes propostes son :
Creació de un cicle formatiu de grau mitja de Tècnic en conducció d’activitats físiques-esportives en el medi natural i d’un cicle formatiu de tècnic superior en animació d’activitats físiques i esportives.
La concessió d’un Cicle Formatiu de Grau Superior en la modalitat de Tècnic superior de Informació i Comercialització turístiques.
.Creació d’una aula d’adults.
Creació d’un batxillerat artístic.
Amb les primeres dos propostes es pot desenvolupar un sector com és el turístic que té unes grans possibilitats a les nostres comarques. A més, els estudis necessaris que han que cursar el futurs professionals són molt atractius per la gent jove i de segur donaran feina no tan sols a aquests estudiants sinó que també a uns altres sectors econòmics de la població.
En el cas del batxillerat artístic a les comarques de la Ribera, Terra Alta i Priorat, la gent té molt interès en aquest tipus d’estudis, la prova la tenim a l’escola d’arts que existeix a l’actualitat a Móra la Nova que sempre ha funcionat prou bé i ha tingut un bon numero d’alumnes.
Per el que fa a l’escola d’adults, la seva necessitat resulta indubtable si es pensa en els nous veïns de Móra la Nova, procedents de molts indrets del món i amb una gran necessitat d’adquirir la parla i els coneixements autòctons per poguer integrar-se plenament.
A IMNOVA-PSC-PM pensem que s’ha de dotar la comarca de la Ribera d’Ebre de nous projectes mai fer propostes demagògiques proposant duplicar serveis existents.
http://www.riberaonline.net/