dijous, 29 de març del 2007

IMNOVA-PSC PRESENTA EL PROGRAMA D'EDUCACIÓ

http://www.riberaonline.net
La Coalició IMNOVA-PSC-PM, vol donar a conèixer una altra de les seves principals propostes del seu programa de govern en educació:
La dotació dels dos últims cursos d’ensenyament primari del CEIP 3 d’Abril amb un ordinador per alumne.
Això no és solament una proposta electoralista, és ja una realitat a molts col.legis gràcies a les XBC (Xarxes de Baix Cost) i el sistema operatiu LINUX. Amb aquesta combinació s’aconsegueix baixar el cost de la instal.lació a menys d’una quarta part del cost real. Aquesta experiència ja és realitza a 5 col.legis del Baix Camp.
En cas que IMNOVA guanyi les properes eleccions, ens posaríem en contacte amb la direcció del centre, i amb el Consell Escolar per estudiar la millor manera d’incorporar la informàtica en el 5é i 6é de PRIMÀRIA.
Així mateix i referint-nos a mesures en el sector de l’ensenyament a la nostra població, IMNOVA-PSC-PM, promourà la reutilització i la gratuïtat dels llibres de text en l’ensenyament primari del CEIP Tres d’Abril, amb les mesures ja posades en pràctica pel Govern de la Generalitat, i amb mesures i plans propis per aconseguir un estalvi mínim d’un 80 % en el cost dels llibres de Primària. Recordem que IMNOVA, amb el suport del PSC, va proposar aquesta mesura en el plenari de 17/03/2005 on va ser rebutjat per l’equip de govern. Actualment no existeix cap mesura, de reutilització, ni de gratuïtat en el Col.legi de Móra la Nova.