dilluns, 4 de febrer del 2008

Més comunicats sobre el 3 de febrer a Móra la Nova


Noticia publicada al Bloc d' Imnova-Psc


DE BERLANGA... ESPERPÈNTIC (03/02/2008)


Avui, 3 de febrer de 2008, a Móra la Nova hem estat testimonis d' uns actes deplorables en plena via pública. A Móra la Nova s’ha impedit una concentració de la Coordinadora Anti-cementiri Nuclear davant de l’Ajuntament de la població amb actes de violència verbal i amb el tancament del carrer Major per part de partidaris radicals (unes 50 persones) de les posicions que al respecte del MTC ha pres el grup de CiU de Móra la Nova amb l’alcalde al davant.
Amb tot el pitjor de tot és que el Sr. Sabanza en persona estava a les portes de l’Ajuntament veient com els seus partidaris escridassaven, insultaven e impedien el pas als membres de la mencionada Coordinadora fins que el vehicle en què aquests anaven ha tingut que girà cua. El Sr. Sabanza i els seus regidors contemplaven l’escena com aquells generals del S. XIX que dirigien les seves batalles, ben allunyats des del seu tossal. Com és possible que en el S.XXI es negui la llibertat d’expressió d’una forma tan brutal?.

Ningú nega la possibilitat de contra-manifestarse, però si aquesta contra-manifestació ha tingut com efecte que no és pugues fer la manifestació principal, estem davant d'un atemptat contra els més elementals principis democràtics. Tothom té dret a dir la seva i els ecologistes no volien el mal pel nostre poble, com es diu a la pagina web de CiU de Móra la Nova, simplement es volen manifestar en contra de la posició ambigua del govern de CiU del nostre poble, que ha refusat sistemàticament mocions de l'oposició en la que els demanaven que es pronunciessin contra el Magatzem nuclear a les nostres comarques i Catalunya. L'excusa de dir que el MTC no es posarà a Móra la Nova és d’una demagògia increïble, l'afectació pel nostre poble del MTC serà la mateixa si es posa, per exemple, a Ascó, Vandellós, Camposines, Garcia...etc.
Per últim volem dir que no tenim coneixement de que a cap poble del nostre entorn s'hagin produït fets semblants per una manifestació dels ecologistes en contra del MTC.
Móra la Nova, 3 de febrer de 2008
IMNOVA-PSC-PM

24 comentaris:

Anònim ha dit...

En el año 2001 hubo una maifestacion por un motivo en el que el ayuntamiento estaba totalmente en desacuerdo y se nos convoco a ser civicos y dejar manifestarse a los que tenian otra opinion.
En el 2008 se quieren manifestar por algo que el ayuntamiento esta totalmente en acuerdo(plenos municipales)y se nos convoca para impedirlo.
" estan locos estos romanos",decia Asterix.

Anònim ha dit...

anonimo creo que tu información es un poco vaga. Según tengo entendido el Sr. Sabanza ha dicho que se posiciona en contra de que el cementerio de residuos este ubicado en Mora la Nova pero no se ha posicionado para que dicho cementerio no se ubique en les Terres de l'Ebre.
Si el alcalde esta tan de acuerdo lo que tenia que haver hecho es unirse a la manifestación.

Anònim ha dit...

ENTIENDO QUE SEA VAGO LO QUE DIGO.
LO DIRE DE OTRA MANERA PARA QUE ME ENTIENDAS:LA FORMA DE ACTUAR EL PASADO DOMINGO ME PARECE UNA "PALLASADA"

Anònim ha dit...

¿Y dicen que estamos en Europa?
Una actuación así por parte de un organismo oficial es inconcebible en cualquier lugar que se tenga por europeo. Que la gente, con razón o sin ella, se manifieste.La palabra está para utilizarla.
Está visto que aún estamos en la Catalunya profunda e intolerante.
Siento verguenza ajena. Este personaje llamado alcalde utiliza a sus seguidores para que le saquen las castañas del fuego.
¿Y es el que dice que respeta la decisión de otros Municipios...,y los derechos de las personas donde quedan? Le encanta enfrentar a la gente, que se creen bandos antagónicos, y después habla de diálogo... Pallasadas y demagogia.
¡¡¡Ah,y los municipales debían haber estado allí para protejer a los manifestantes!!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb els dos ultims comentaris.
No se que hauria passat si algu del poble hagues nat a la manifestació.

Anònim ha dit...

Aixo publiquen els de CIU:

" ..Móra la Nova sempre s’ha caracteritzat pel seu alt grau de civisme i tolerància que en cap cas podem tolerar que l’alterin un grapat d’indesitjables per pocs que siguin."

Els de Ciu que diuen aquestes paraules son els mateixos que surten en aquestes fotos practican el que no prediquen?. ...I els de les pintades amenacan a mort a tota una familia ....¿ Quí son?...No ho sé. Sembla que estem vivin en un poble fantasmagoric.


Anomim.

Anònim ha dit...

Per què no es publiquen totes les idees a aquest blog? Potser no interessa que es diguin segons quines coses,no?

Anònim ha dit...

¡Así que ahora CIU decide quién es indeseable y quien no! A eso se le llama fascismo.
Lo mismo hicieron los alemanes al decidir quién debía ir a las cámaras de gas.¡Según ellos eran indeseables, y también señalaban las viviendas de los que ellos así tachaban!
Eso mismo me pregunto yo; que hubiera pasado si alguien del pueblo hubiera acudido a esa manifestación.
La libertad de expresión no es un derecho que respete este equipo de Gobierno.
Es bastante obvio que en este Municipio y debido a su tamaño, no se instalará el almacén de residuos nucleares, pero tenemos el Municipio vecino, y de la misma manera que ahora el alcalde se queja de la proximidad del macro-abocador, mal llamado Comarcal ...¿lo hará dentro de unos años con el citado almacén?
Pienso que sí, y que se quedará tan ancho...El caso es quitarse responsabilidades por su actuación y cubrirse las espaldas, ¿o será que sufre amnesia?
¡Estamos a tiempo de impedir semejante cinismo y perjuicio para la Comarca!

Anònim ha dit...

" UN PUEBLO, UNO SEQUITO DE PELOTAS , UN LIDER"

Anònim ha dit...

El que ha fet l'últim comentari d'impedir el magatzem, com si fos cosa de Sabanza, te una cara dura atòmica.
Pensava que aquestes coses tan serioses es decidíen a la plaça Sant Jaume (PSC) i a Madriz (PSOE), i no un alcalde de poble que ha dit que està en contra de que s'ubiqui al seu municipi...

Muchacho! Se nota que eres del PSOE!!

Anònim ha dit...

I si ningú del poble va anar a la manifestació també va diguer ser per algo, Cantos...

Anònim ha dit...

Yo elegí vivir en este pueblo y hoy en día todavia no entiendo el miedo de la gente del pueblo en decir lo que piensan en privado! Lo hacen y te das cuenta que hay miedo, por un trabajo, por un fabor, por que no quieren probremas ¿que significa esto? Mi opinión es que són demasiados años en el poder y se han creído que son dueños del pueblo y de hecho todos los que vivimos aqui los hemos visto hacer abuso de poder.

Anònim ha dit...

Es realment "extrany" que ningú parli de la presència d'un alt càrrec d'ERC (el Sr. Piñas)encapçalant els de la Plataforma i tothom parli de CiU. O sigui que si son els d'ERC es diu que hi son a titol individual i si son els de CiU i son en tant que partit. Potser es nota massa la manipulació partidista del tema des de la convocatòria mateixa,no?

Anònim ha dit...

I l' ex-regidor contractat per l' ajuntament i era a titol politic de CIU o be i astava a titol personal a la contramanifestació ?????
Surt a la foto del diari aixecant la mà i no en plan dialogant.

Anònim ha dit...

Només un aclariment: que jo sapigue el Sr Ismael Piñas ara per ara és un ciutadà com qualsevol altre, sense cap responsabilitat, ni càrrec polític, per lo tant al meu parer va fer molt bé d' anar a expressar lliurement les seves opinions.Jo que sóc d' ERC no em sento després dels vostres anònims comentaris ni ofesa ni aludida per la seva presència. El discurs de que estava davant l' ajuntament de Móra la Nova amb motius de precampanya electoral és una fal.làcia de molt baix nivell.Com també he de dir que el Sr Fernando Cantos, cap de llista d' Imnova-Psc,ni ERC de Móra la Nova tenien res a veure amb aquesta convocatòria.De totes maneres he de dir a títol personal que no em sembla bé que es manipuli la informació fent d' una mentira una veritat.Estem en un estat democràtic on tots els ciutadans poden fer ús de la seva llibertat d'expressió sempre i quan es digui la veritat i es signin els escrits.

Montserrat Viña i Borrull
Regidora d' ERC

Anònim ha dit...

Si no m'equivoco, els manifestants portaven unes "octavetes" bastant ofensives i plenes de mentides contra l'ajuntament de Móra la Nova i en particular contra el seu màxim representant que, ens agradi o no, es el de tots.

Sembla ser que inclús hi figurava un número de telèfon, es aixi?

Jo crec que mitja provincia vol acabar amb la hegemonia de CIU a Mora la Nova. Uns ho fan amb métodes democràtics i éticament aceptables, i altres practiquen el "tot s'hi val", i el Sr. Cantos va anar a intentar treure rendiment polític al "tot s'hi val", segons el meu parer, es clar. No hi havia motius suficients per manifestar-se davant l'ajuntament per aquest fet, almenys no menys motius per no fer-ho a molts altres ajuntaments de la ribera o sobretot al consell comarcal, pero protestar i tirar brossa contra les sigles de CIU avui dia ja es esport nacional.

Anònim ha dit...

Per cert, heu vist la informació que hi ha a la pagina web de CiU de Móra la Nova sobre ERC i les CCC.

Anònim ha dit...

De rendiments electorals només hi ha una persona que en parla,que s'amaga darrera unes nobles sigles i que n' està molt preocupada.Les seves artimanyes per perpetuar-se en el poder ja fa tempa que s'han girat en contra seva.
ÉS AIXÍ?

Anònim ha dit...

Lány 2001 el parlament de Catalunya,gobernat per CiU ,va tombar L´Enron i el Plan Hidrológico Nacional(CiU era favorable).Demano al Sr. Alcalde que té una obssessió amb aquest any i que és tant amic de consultar les hemeroteques que digui els resultats de la votació i qué va votar ell.

Anònim ha dit...

Ara no toca!
Podriem parlar de l'esport nacional.....

Anònim ha dit...

Com és que la gent d' esquerres del poble signen normalment els seus escrits i als blocs d' opinió donant sempre la cara i la dreta no ho fa mai?
Per que serà?
De qui tenen por?
Potser no són aigua clara?
Tal vegada no volen destacar en rés per no fer ombra a la Única Veu amb dret d' opinar publicament?
Ës un poble on tot es cou des de l'anonimat?
Realment,tot plegat, és patètic i vergonyós.

Anònim ha dit...

Per lo vostre coneixement al bloc ALEGO , sol he enviat lletres lo dijous jarde que van ser censurades, i a la dels altres dos que no ho van ser.

PROU

Anònim ha dit...

Preferixo parlar amb Cantos , que amb tu , en lo del diumenge no soc de la seva opinió , però es valent , més aviat temerari, ja li vaig dir personalment, per los asuntos del poble amb més del 90% podriem ficarnos d´acord , però per mi l´Ajuntament esta a una altra galaxia, a mil.lions de anys llum.
Esta es la tercera i la ùltima , que quedi clar.
PROU.

Anònim ha dit...

Retiro lo de 3 Torquemada!
Chapeau !