diumenge, 17 de febrer del 2008

La jornada Imago Mundi tracta els desequilibris del món i la cultura de pau a Móra la Nova

Imatge d'un instant de la conferència que ha dut a terme Federico Mayor Zaragoza durant la jornada Imago Mundi.
La jornada Imago Mundi tracta els desequilibris del món i la cultura de pau a Móra la Nova
El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) ha organitzat aquest dissabte a la tarda la jornada Imago Mundi, una jornada que ha tractat sobre les causes i els efectes del desequilibri econòmic, polític i social al món. Amb aquest acte, que ha comptat amb ponents com l'exdirector general de la UNESCO Federico Mayor Zaragoza, el catedràtic en Economia Arcadi Oliveres o el jesuïta Alexis Bueno, el CERE continua amb el programa de celebració del seu 25è aniversari. Imago Mundi, que s'ha celebrat al casal municipal de Móra la Nova, neix amb voluntat de continuïtat i ha estat la posada de llarg de la recentment creada secció d'impuls social de l'entitat riberenca.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una jornada excepcional, felicito als organitzadors i els animo a que continuent fent actes d'aquesta envergadura

syrah ha dit...

Ha estat una jornada amb continguts i ponents de nivell internacional. Felicito als organitzadors especialment als dos moranovencs implicats (Josep i Miquel)i encoratjo als assitents a fer proselitisme del que vam escoltar. Especialment penso que la xerrada de l'Arcadi Olivares, hauria d'ésser obligatòria a les nostres escoles.Ens han mostrat els arguments per trencar amb el "determinisme" del que parlava els senyor Mayor Zaragoza i fer una mica més lliures i feliços als nostres fills.

Anònim ha dit...

T'has oblidat del Paco que també és de Móra la Nova i també va participar activament en l'organització de l'acte.

syrah ha dit...

EFECTIVAMENT, EM DEIXAVA A FRANCISCO DE FORMA TOTALMENT INJUSTA E INJUSTIFICADA. PER ELL TAMBÉ LA MEVA FELICITACIÓ.

Anònim ha dit...

Móra la nova es mereixia que el CERE organitzes un acte així. El CERE és l'entitat cultural comarcal per excel·lència i feia massa temps que no organitzava res a Móra la Nova. Bé, ja s'ha trencat aquest fet i ara es necessari la continuïtat dels organtizadors, el suport de l'ajuntament i la participació de la població moranovenca i riberenca.
Endavant les atxes!!!

Un del CERE