dilluns, 11 de febrer del 2008

DISCULPIN LES MOLÈSTIES



El Vicesecretari General de Coordinació Interna i Acció Electoral d'Esquerra Republicana de Catalunya i diputat al Parlament, Xavier Vendrell, presenta el dia 13 a les 20 hores a la Biblioteca comarcal de Móra d’Ebre el llibre Disculpin les molèsties.
Un llibre que ens explica els secrets més ben guardats d'ERC i l'actual govern. Amb aquest llibre Vendrell fa un "anàlisi crític i sense pèls a la llengua" de tot el que es "cou dins i fora del Govern". En el llibre es parla de l'enrenou arran de la trobada de Carod amb ETA, de la retallada de l'Estatut pactada pel president de Convergència i Unió (CIU), Artur Mas, i el President del govern, entre altres.
El Vicesecretari general d'Esquerra ens explica que la Editorial del llibre va ser la que el va impulsar a escriure aquest llibre, fins que "vaig pensar en explicar a la gent el perquè de la existència d'ERC".
Disculpin les molèsties, títol del llibre, rep aquest nom perquè ERC, segons Xavier Vendrell, és un partit que "molesta a més d'un". Tanmateix, ha assegurat que el llibre no amaga res i es defineix dient "sóc socialista, sóc demòcrata i vull la independència dels Països Catalans. Espero que em disculpin les molèsties".