divendres, 29 de febrer del 2008

TORNEN ELS TRANSVASISTES?


El cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallés, ha repartit opuscles i roses de cartró pel mercat de Móra d'Ebre aquest divendres al matí.
Vallés (PSC) alerta que PP i CiU preparen la reedició d'un nou transvasament de l'Ebre si sumen majoria per governar.
Avui.cat
El cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha acusat PP i CiU de tramar la reedició d'un nou transvasament de l'Ebre si aconsegueixen majoria suficient per governar després de les eleccions del 9 de març. D'aquesta forma, el candidat ha valorat les declaracions efectuades aquest dijous pel candidat i líder del PP, Mariano Rajoy, que en un míting a Alacant va postil·lar la reedició d'un nou intent de transvasament de l'Ebre cap al nord i cap al sud. Vallès ha efectuat aquestes declaracions aquest divendres al matí des de Móra d'Ebre, on ha fet campanya pel mercat de la població acompanyat del candidat al Senat per l'Entesa, Ramon Aleu.

Per més informació veure a Vilaweb:
El PP recupera el transvasament com a arma electoral al País Valencià

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per molt que digui Duran que es van equivocar amb donar suport al transvasament del PP, jo no m'en enfiaria ni un pèl.Per tal de ser ministre a Madrid faria el que els de ciu sempre han fet,vendre el que no és seu.

Anònim ha dit...

No crec que tornin a pactar amb el PP,ja els hi va sortir prou malament les altres dues vegades.Ara mai es sap en política tot és possible...

Anònim ha dit...

Que lástima que las ideologías ya no existan, solo los intereses personales y las...compensaciones...económicas.