dijous, 7 de febrer del 2008

EL MOLLÓ


L'Incasol treu a concurs públic el polígon industrial del Molló
Móra la Nova.
L'Institut Català del Sòl (Incasol) ha començat el procés de licitació per urbanitzar el polígon industrial del Molló, situat entre els termes municipals de Móra la Nova i Tivissa. El pressupost de licitació és de 5,5 milions d'euros i el termini d'execució de les obres serà d'un any. Al Molló hi haurà indústria gran i petita. L'ordenació proposada s'estructura mitjançant una xarxa viària que s'ajusta al màxim a l'orografia del terreny, fragmentant les parcel·les de manera que es produeixi una implantació natural en l'entorn rural immediat. «La urbanització d'aquest polígon arriba en un moment oportú, just a l'entrada d'una etapa de recessió econòmica que pot quedar alleugerida per la creació de nous llocs de treball», va dir l'alcalde de Móra la Nova, Joan Manel Sabanza. Al marge d'aquest polígon, l'Incasol també promou a l'Ebre el polígon de Camposines, l'estació de mercaderies a l'Aldea i el Catalunya Sud.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, estem d'enhorabona, aquestes si que son les noticies que interessen a la gent, no els debats estèrils que només serveixen per fer safareix. Anims al nostre ajuntament que tant ha lluitat per fer-ho realitat, malgrat tots els entrebancs que se li han posat.

Anònim ha dit...

Espero que ningú es posicioni en contra...

Anònim ha dit...

tot son entrebancs i discursos que tots van cntra mòra la nova inclus quan la generalitat inverteix al nostre poble.l´ajuntament som els 11 menbres que el representen suposo?. i el governt que a donat pas a la lisitasció es de esquerres aquest que tan desprotiqueu i si el govern no ves donat els 5.5 milions de €,el mollo no es contruirira. i el mollo es un consorci que el forment 5 ajuntaments i 2 son d´esquerres que la seva força an fet per a que es tiri endevant.

Anònim ha dit...

El govern de la Generalitat(PSC- ERC-ICV) invertirà prop de sis milions d' euros en la construcció del polígon del Mollo.Amb 23 anys de govern de CIU no se va fer res.

Anònim ha dit...

collonut que la notícia important sigui lo del Molló i no la indefensió de les persones.Ho sento,però estem donant una imatge que fa cagar.

Anònim ha dit...

Amb 23 anys de CIU es va fer el poligon Aubals i moltes coses mes.

Anònim ha dit...

solo faltaría que en 23 años no hubiesen hecho nada!
te has herniado en el comentario!!!

Anònim ha dit...

que ridiculs, si voleu saber que s'ha ft en 23 anys només cal que feu repas de l'hemeroteca o passegeu pel poble o epasseu els programes de feina ben feta de CiU. Ara resultarà que per tota la comarca ens feliciten pel poble que tenim i aquí el voleu ridiculitzar.(dos pavellons, un polígon industrial, unes noves escoles, un ambulatori, un parc, l'ITV, les dues variants, la residència... n'hi ha prou?)

Anònim ha dit...

AQUI NI SE RIDICULIZA AL PUEBLO NI HA NADIE SOLO SE HA COMENTADO QUE EN 23 AÑOS ES NORMAL QUE SE HAYAN HECHO COSAS POSITIVAS (TAMBIEN SE HAN DEJADO DE HACER OTRAS COSAS) PERO COMO SIEMPRE Y PARA VARIAR YA ESTAIS TARGIVERSANDO LAS COSAS.
OS CREEIS QUE TODOS LOS COMENTARIOS ESTAN HECHOS A MALA LECHE Y ESE ES VUESTRO ERROR.

Anònim ha dit...

BONA NOTICIA