dissabte, 2 de febrer del 2008

PINTADES MOLT LAMENTABLES A MÓRA LA NOVA


Noticia publicada al Bloc d' Esquerra de Móra la Nova:

AMENACES DE MORT EN UN DOMICILI PARTICULAR

Esquerra de Móra la Nova, denúncia i condemna els llastimosos fets ocorreguts la matinada del dissabte 2 de febrer. En la que un veí de la població va ser difamat a través de pintades en la seva façana i un altre ha estat amenaçat de mort amb el mateix procediment. Tots dos han presentat denúncia a la caserna de la guàrdia civil de Móra d’Ebre.
Esperem que aquests desafortunats fets siguin aclarits el més aviat possible per la bona convivència social de Móra la Nova.


Noticia publicada al Bloc d' Imnova-Psc:

NO!! A LES PINTADES CONTRA CIUTADANS MORANOVENCS
NO TOT S'HI VAL EN POLÍTICA.
D'avegades el discurs polític arriva a ser dur, i usualment en les comtesses electorals encara és més dur. Però habitualment la duressa s'acaba amb les paraules, s'acaba amb el discurs. Avuí 02/02/2008 sembla que s'ha trencat l'habitualitat, s'ha passat directament a l'acció radical amb les pitjors amenaçes a ciutadans moranovencs. Des de IMNOVA-PSC deplorem aquestes accions que no porten més que a la divisió i a l'enfrontament dintre de la nostra societat. La gent sana, la inmensa majoria, hem de rebutjar frontalment aquestes mezquines accions, i defensar l'ús de la paraula i del lliure pensament per expressar les idèes de cadascú!.

2 comentaris:

El Gran Flamingo ha dit...

Espero que encuentren a los culpables de esta fechoría. Sólo se me ocurre decir una cosa a los autores de semejante cobardía: Impresentables.

Anònim ha dit...

Convergència Democràtica de Catalunya de Móra la Nova condemna enèrgicament episodis que s’han viscut aquests últims dies, concretament el dia 2 de febrer, amb pintades insultants i amenaçants en dos domicilis del poble, i el dia 3 amb pamflets insultants a l’Alcalde de Móra la Nova, fets que no fan més que alterar la bona convivència dels moranovencs.

Aquesta no és la primera vegada que ocorren uns fets com aquests, cosa que ja és sabuda per molta gent que encara recorden els fets de l’any 2001, però que s’haurien d’erradicar de la pràctica habitual, sobretot si tenim en compte que hi ha canals per expressar democràticament a través de la paraula i legalment a través del jutjats, les opinions, les idees i, fins i tot, les acusacions.

Móra la Nova sempre s’ha caracteritzat pel seu alt grau de civisme i tolerància que en cap cas podem tolerar que l’alterin un grapat d’indesitjables per pocs que siguin.