dimecres, 27 de febrer de 2008

LO CELLER DE LES TERRES DE L' EBRE.


L’IDECE, l’INCAVI i el Consell Regulador DO Terra Alta han desenvolupament una promoció de vins DO Terra Alta adreçada al sector de la restauració.
El delegat del Govern, Lluís Salvadó, el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, la directora de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Genoveva Margalef, i el president del Consell Regulador DO Terra Alta, presenten el proper dimecres, 27 de febrer, el projecte de promoció de vins DO Terra Alta: El celler de les Terres de l’Ebre.
Aquesta promoció té com a missió facilitar una carta de vins als restaurants de les comarques ebrenques, amb l’objectiu que es fomenti tant el servei innovador i de qualitat, com l’oferta i demanda de vins DO Terra Alta i també la marca “Terres de l’Ebre”, amb la finalitat de generar valor afegir en les activitats empresarials dels sectors implicats.
Per donar a conèixer tots els detalls de la promoció i el seu funcionament, s’han programat un total de 7 presentacions arreu del territori per als restauradors interessats en acollir-se a la promoció, que es reuniran a Tortosa per primera vegada a les 17.30h a la seu de la Delegació del Govern.L’acte de presentació de la nova promoció “El celler de les Terres de l’Ebre” tindrà lloc a les 19.00 hores a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre.

Detall del fris de Xavier Nogués( Pinell de Brai)