dimarts, 26 de febrer del 2008

El candidat d’ERC a les Terres de l’Ebre recorda que els candidats de CiU van recolzar Aznar i el PHN

El candidat d’ERC a les Terres de l’Ebre recorda que els candidats de CiU van recolzar Aznar i el PHN
Eldebat.cat
El candidat d'ERC per la demarcació de Tarragona, Pere Muñoz, ha acusat els candidats de CiU Jordi Jané i Josep Maldonado de ser “un perill per les Terres de l’Ebre”, tot recordant que, d'una banda, com a diputats, tots dos van votar en la sessió d'investidura del 26 d'abril de 2000 a favor de José María Aznar com a president del govern espanyol i, posteriorment, a favor del PHN i del transvasament de l'Ebre. Muñoz ha acusat CiU de continuar instal·lada “en la vella cultura de l'aigua dels transvasaments” i ha reptat als dirigents del PSC a les Terres de l'Ebre a pronunciar-se sobre el complex d'oci dels Monegros i del Pacte de l'Aigua de l'Aragó.El candidat al Senat ha criticat també la candidata de CiU, Imma Juan, “per ser el màxim exponent de la defensa del transvasament i de l'intent de vendre l'aigua del riu a canvi de compensacions des del Consorci per la Protecció de Delta de l’Ebre (CPIDE)”. Muñoz ha declarat que ERC defensarà els cabals ambientals de l'Ebre aprovats pel Govern de Catalunya.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, jo vull recordar que l'encara diputat al congrés i alcalde de Montblanc, Josep Andreu (ERC), portava al programa de les municipals de no fa massa anys un promesa de portar l'aigua de l'Ebre a Montblanc per a usos industrials. Només dic això. Crec que no cal afegir res més

Anònim ha dit...

Marc,ha dit:
Josep Andreu va fer la promessa electoral , per això va guanyar , però la idea va ser de Andreu Mayayo , ex-alcalde de la Vila Ducal de Montblanch i del mateix partit de Pere Muñoz , per aquelles dates.

El 8 de setembre de 1996, dia de l'aniversari de l'arribada de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc, el príncep Felip va efectuar una visita de quatre hores a la comarca de la Conca de Barberà i a Montblanc, l'única de les viles de Catalunya de les quals Felip de Borbó deté el títol (duc de Montblanc) que encara no havia visitat. Acompanyat per l'alcalde de Montblanc, Andreu Mayayo.

Anònim ha dit...

i a l'ajuntament de Tarragona (PSC , ERC) s'ha aprobat trasvassar aigua a Barcelona, i això que part de la seva ve del Mini Trasvassament de l'Ebre....

Anònim ha dit...

ERC s'apunta la medalla d'aturar el PHN, pero si no hagués sigut per l'11-M el PP hagués tornat a guanyar i s'hagués fet "por cojones", i l'únic que volia CiU era que, ja que era practicament inevitable, salvar els mobles a base d'esmenes. No ho dic que ho fessin bé ni que hi estigui d'acord, pero crec que ho van fer perque creien que era inevitable, i si no hagués sigut per Al-Qaeda, aixi hagués sigut per desgràcia.

Anònim ha dit...

la falta de interes per la terra i un gran interes personal ha estat la tonica dels politics de CIU a la nostra zona

ja ni ha prou

no os deixeu engaña més

fora tots aquells que anteposen els seus interesos als de la comunitat

Anònim ha dit...

amb diferents arguments CIU va recolçar el PP i ho tornaria a fer sens ducte

Anònim ha dit...

Quan va ser president de l' IDECE el convergent Felip Puig es van otorgar 90000 euros a l' ajuntament governat per CIU de Móra la Nova per arranjar l' area de lleure de l' embarcador.Si mal no penseu podriem dir que com a compensació del suport de l'ajuntament de Móra la Nova al PHN del PP i CIU. Vosaltres creieu que van costar 15 millons de peles els tres blocs de formigó de bar, dutxes-aseo,Magatsem i les tres taules amb els respectius bancs?

Anònim ha dit...

No és que Ciu siguin transvasistes el que passa és que si poden tocar cuixa o tocar un duro serien capaços de vendre's ells mateixos i el que no els hi pertany a canvi de respectar la seva butxaca.

Adam ha dit...

... sembleu crios, tu ets més dolent que jo ....


En Pere és l'únic candidat ebrenc en possibilitats d'entrar. Per tant serà l'únic polític que treballarà directament per estes terres.

2teixidor ha dit...

Roquet tens tota la raó.Però jo discrepo amb lo de les possibilitats, afegeixo: de ben cert que entrarà.

Anònim ha dit...

hem de vetllar perque el Delta no eswtigui ple en pocs anys de blocs i apartaments y despachin als arrosaires amb tretes, penseu que per alla baix ja alguns alcaldes transvasistes (CIU) que els agradaria veure el Delta transformat en una zona urbana y aixi fe boLlir l´olla

Anònim ha dit...

I estos d'ERC, què faran? Anti-MAT com dalt al nord? Anti-massificació eòlica com a la Terra Alta? Molt xerrar, molta demagògia, molt electoralisme, per al final fer més o menys com CiU. I sinó, pregunteu a la Fatarella, a Corbera, als departaments de la Generalitat i allí a on toquen cuixa (també els hi agrade, als republicacions, això de tocar cuixa: no és patrimoni de CiU).