dimarts, 7 d’agost del 2007

L" AUVELLA' MÉS NEGRA DE FESTES MAJORS.

Los pixats sortint per la porta dels lavabos la nit del dissabte.
L'espectacle més lamentable de totes les festes majors, l"auvella' més negra, ha sigut l'estat dels lavabos del poliesportiu Antoni Mateu.
Any rere any i revetlla rere revetlla els moranovencs-ques i la gent que mos visita per festes han de patir la manca d'higiene i els xolls de pixum que hi ha en estes malcuidades instal·lacions.Era tot un espectacle veure el munt d'homes que es vàren pixar damunt del calçat per l' absència de taps a les tuberies dels urinaris,les dones fent llargues cues i demanant mocadors de paper per la manca de paper higiènic i les noies de divuit anys arromangant-se fins als genolls los bonics i cars vestits blancs.
Fins quan haurem de gaudir d'estes allunyades de la pista,brutes i obsoletes instal.lacions?

Lo poble de Móra la Nova es mereix uns millors serveis!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! quanta raó que tens,ja era hora que algú fes pública la queixa de la gent.

Anònim ha dit...

Qui sigui que hagi de prendre nota al respecte, podria considerar la possibilitat de posar algun espill.

Sembla de pel·licula de terror!!

Anònim ha dit...

El dissabte per la nit quan sortia la xaranga del poli ja no hi havia llum en aquests "cochambrosos "lavabos i la gent havia de pixar a les fosques.

Anònim ha dit...

això fa molts anys que passa i que jo sapiogui mai s'ha intentat solucionar

Anònim ha dit...

Jo també vaig patir el "titanic en pixat", hi havia un pixador que estava destapat del desaigüe i sortia tot el pixat per baix, cosa que feia que el teu pipi caigués directament als teus peus. jo vaig optar per anar al water i no anar als pixadors; desprès allí et tenies que arromangar els pantalons per a que no es xopessin de la "agüita amarilla". Bueno... en fi tot una odissea que s'hagués pogut evitar amb una mica de sentit comú per part de l'Ajuntament. Un comentari a banda, considero un robatori l'entrada del divendres al ball, ja que l'orquetra mereixia anar al Semaforo o algun programa d'aquest de fer riure. Si es fa pagant porta una orquestra com deu mana, o sino hotel cochambre amb una orquestra, així crec que le ball del divendres no semblaria una estampa tan penosa.

Anònim ha dit...

Lo que pasa es que la comisió de festes enves de llogar algú per llimpiar los waters es va gastar los cuartos la nit del domenge an repartir roses a les dones i candidates de la llista de convergensia.

Anònim ha dit...

A mi em pareix que lo dels lavabos és una vergonya continua però a que no sabieu això que vaig veure amb els meus ulls: molts rumanos van entrar gratis al ball.

2teixidor ha dit...

Per a tracalets: jo també em vaig pixar les sandàlies.

Anònim ha dit...

Hi havia uns altres lavabos que van passar a millor vida per pura dessídia.Aquí lo important és inagurar, encara que la gent del poble no ho pugui fer servir,no conservar.

Anònim ha dit...

estic totalment d'acord amb l'últim comentari. se`m faran eterns aquests 4 anys que resten per torna a votar a les municipals, dessitjo que durant aquest periode de temps la gent obri els ulls i se n'adonin de com funciona la politica d'aquest poble

Anònim ha dit...

Els waters de la Senia Símfilis estan millor, almenos no pots agafar cap infecció quan pixes a terra amb lo xoxo enlaire sense tocar tapes brutes.

Anònim ha dit...

Per aquest motiu algunes persones (si és que es poden anomenar així)pixaven a la pista al costat del bar. D'aquesta forma no es mullaven els pantalons.

Anònim ha dit...

després de la polèmica amb l'ascensor de les escoles... arriba la nova polèmica de l'estiu...
Dels productors de "Lo cor de la ciutat", una pel.licula denúncia sobre el lamentable estat de les instal.lacions del poble, "Els lavabos Titanic". El poble ha dit prou orins, mentres els borratxos es pixen a fora. La guerra està servida. Oposició de pluja fina, de pluja daurada.
I properament, el llargmetratge "Els rumanos no paguen al ball amb l'equip de CIU". Aqui hi ha pantumaca...

ev@ ha dit...

Pel qui fa el comentari de que va veure que van entrar molts rumanos gratis al ball que m,ho crec) i per la resta de gent que es vulgui assabentar de la realitat que vivim al poble.

Conec personalment a la família rumanesa que portarà el pavelló d'esports després de la jubilació de l'Àngel, i que sapigui tothom que abans de fer-se el pregó de recepció de sol.licituds per aquest lloc de treball pùblic, aquesta família ja tenía cedit el joc (ho se per font directa d'ells), ¿perquè doncs la pantomima de fer-nos creure als moranovencs que fan una tria de les sol.licituds presentades, si ja estava tot decidit abans? Es penós..., que sapigui tothom la veritat.

No tinc res en contra d'aquesta família rumanesa, però que no ens facin creure una cosa que no es. Qualsevol moranovenc que va presentar la seva sol.licitud humilment i amb il.lusió estava també en el seu dret de ser triat.

Anònim ha dit...

No cal que us desfeu en comentaris que l'any que ve continuaran igual de vells i bruts els lavabos del poli.Pels que manen la inmundícia és una insignificância que no els fa perdre vots.

Anònim ha dit...

Per acusar d'una cosa tan seriosa s'han de tenir proves. Es tant rocambolesc el que contes: si a una familia així li fan el favor de la seva vida no ho aniríen contant pel poble (menyspreeu la intel.ligència dels rumanos). L'ajuntament afavoreix aquesta família rumanesa, a canvi de que? Que poden oferir aquesta gent? 4,5, 12 vots? Et recomano que si tens indícis de que s'ha comés un delicte, tu que ets un home/dona compromés amb el territori i amb la justícia, ho denuncïis, i sino CALLA.

2teixidor ha dit...

El post de l'administrador del bloc fa esment de l'estat dels lavabos del poliesportiu.Si us plau reconduïm els comentaris per un millor debat.

Anònim ha dit...

Parlant de lavabos, els de la pisina que la veritat deixen molt que desitjar.