dimecres, 15 d’agost del 2007

Que va ser lo primer, l' ou o la gallina?

L' antic escorxador,"lo matadero" es convertirà en un espai cultural polivalent, segons la Junta de Govern local( CIU).


Foto dels candidats d'Esquerra davant l'escorxador.

dijous, 1 / març / 2007

Esquerra de Móra la Nova vol fer un casal de joventut a l' antic escorxador

NOVES PROPOSTES D’ESQUERRA PER A MÓRA LA NOVA
Esquerra de Móra la Nova, aposta per un futur innovador amb nous equipaments municipals . Les instal·lacions del escorxador municipal, s’han quedat obsoletes, estan a tocar del nucli urbà de la vila i s ’ en ha de fer un de nou en zona indústrial, per tal de donar un servei en condicions als carnissers locals.L’escorxador com a edifici emblemàtic del poble, s’utilitzaria, un cop reformat, com a local on realitzar activitats per a joves i també com a telecentre (xerrades, cursos de formació,cine forum, tallers de teatre, tallers culturals, cinema.....) també restaria obert els caps de setmana.Per facilitar el bon desenvolupament i activitats d’aquest local, es crearà una associació de joves per tal de rebre subvencions i així poder fer concerts, excursions, viatges, exposicions...

COPIAT DEL BIM N-17 ( Butlletí d' informació Municipal de Móra la Nova )
"Subvenció important de la Diputació de Tarragona"
En junta de govern local de data 17 de maig es donà compte de l'escrit rebut de la Diputació de Tarragona pel qual es comunicava que la seua Junta de Govern en data 4 de maig havia pres l' acord de concessió d' una subvenció per import d' 11.000 euros pel concepte " Arranjament de la teulada de l' antic escorxador per destinar-lo a espai cultural polivalent ".
La junta de Govern local de Móra la Nova accepta la subvenció i es comprometé, com és obvi, a destinar l' import concedit a la finalitat per a la qual havia estat otorgada.
L' antic escorxador està situat a la vora del Barri del Remei i al costat de la carretera de l' Eix de l' Ebre, i actualment no s'hi realitza cap activitat professional.

Que va ser lo primer, l' ou o la gallina?
Qui va tenir la iniciativa?
Només he intentat fer memòria, la resposta la teniu vatros.
Felicito a ERC de Móra la Nova per la bona idea que van tindre i que formava part del seu programa electoral.
Felicito a la Junta de Govern local ( CIU) per fer realitat esta bona idea.
En definitiva que més dona quan hi sortim guanyant tots els moranovencs!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aveure si no fan com a Flix i no fiquen Playstation o també anomenada l'opi del poble. Que alfinal s'haurà de canviar el nom de casal de joves a casal del vici