dimecres, 8 d’agost del 2007

MASSIFICACIÓ EÒLICA : UNA IMATGE PER REFLEXIONAR

"molí de vent" dibuix de Miquel, natural de Prat de Comte (Terra Alta) Cliqueu damunt lo dibuix per fer-lo més gran.

Avui m'he trobat este dibuix a l'escriptori de la pantalla de l'ordinador i resulta que l' ha fet un dels meus fills.A vegades escolten sense que t'en donis compte les converses dels grans i mostren les seves preocupacions pel futur.
Quina millor manera de plasmar lo que han sentit que fent un dibuix amb les mans de la innocència , però prou explícit i punyent com és un aerogenerador tacat de sang i una au morta a terra, tot just al peu del molí.. Una imatge que fa reflexionar!
Mereixen los nostres fills que els hi deixem com herència lo paradís rural de la Terra Alta convertit en un polígon indústrial eòlic?

5 comentaris:

Diari del Votant Anònim ha dit...

Francament, em preocupen molt més les nuclears que no els eòlics... Si es trien bé les ubicacions, 4 ocells de menys no em sembla tant greu en un món on diàriament es maten milions i milions d'animals.

Més valdria omplir les TE de molins, i aconseguir tancar les nuclears!

Amable Pallisé ha dit...

Està vist que els testos se semblen a les olles. Jo no n’entenc de pintura, però en aquest dibuix s’hi aprecia l’herència artística de son pare.

Anònim ha dit...

Les nuclears no es tancaran ,però a les terres de l´Ebre ja en hi ha prou de molins que exporten l´energia fora de casa nostra.Ah per cert molt bonic lo dibuix de miquel .

Anònim ha dit...

Ara que les centrals tèrmiques de Riba-Roja i Vandellós són promogudes pel govern tripartit, mirem cap a un altre costat i anem a fer la guerra als molinets de vent. Hi ha sed de pancarta i de cridar NO,NO i NO. I sinó ens inventem la ubicació d'un cementiri nuclear a la comarca per poder treure ja els esquelets amb les màscares anti-gas. Tot s'hi val!

Anònim ha dit...

Ayer venia hacia Mora en coche y mirando el paisaje me fije en un trozo de terreno en el que habían arrancado lo que allí se plantaba y habían puesto placas solares ¿porque nadie ha hecho ningún comentari al respecto?
Yo personalmente no estoy en contra de los molinos, prefiero los molinos que no contaminan ni dejan residuos y las placas solares aunque eso pueda afectar un poco al paisaje, que las centrales nucleares que son contaminantes, problemáticas con los residuos y ya puestos la verdad es que no son un bonito paisaje a la vista.