diumenge, 8 de febrer del 2009

UN DISCURS DE COMIAT AMB REFERÈNCIES A ENRON

Una imatge de la manifestació entre les dos Móres contra la instal·lació de la tèrmica d'ENRON a Móra la Nova i contra les agressions al territori que aplegà prop de 25000 persones lo dia 4 de febrer de 2001.
Lo discurs de comiat de la regidora de CIU Núria Llorens de l' Ajuntament de Móra la Nova no ha agradat als partits de l' oposició per les referències que va fer al projecte d' ENRON, quan semblava que la polèmica sobre la central de cicle combinat ja estava enterrada.
Cap regidor de l' oposició va aplaudir el discurs de Núria Llorens i en canvi si ho varèn fer amb l' altre regidor sortint de CIU, Josep Ramon Escoda.

Lo BLOC D' IMNOVA-PSC dedica un post de crítica a la ex-regidora de CIU Núria Llorens amb lo títol:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aquell esperit anti emron és el que s'ha de recuperar en aquesta terra. Només ens movem x la ràbia i som uns panxacontents. Hauríem d'exigir als nostres polítics un projecte comú per a tota la comarca i no aquest regne de taifes que tenim ara. No obstant, un colega historiador em recorda que, venim com venim d'una forta arrel àrab, és aquesta la nostra manera de fer (cadascú x on li sembla); i el resultat és aquest: cada cop menys gent ens volem quedar a viure a la terra que ens ha vist néixer.

Anònim ha dit...

ben dit, escriptor anterior. Mai més he vist, com aquella vegada, la gent de les dos mores juntes de la ma defensant el territori. Pel que he anat veient després, va ser una miratge que els polítics s'han anat encarregant de destruir.