divendres, 27 de febrer del 2009

PREOCUPACIÓ A MÓRA D' EBRE PER L' IMPACTE DE LA CENTRAL EÒLICA BARBERS (TERME D' ASCÓ)

Com ja us és avinent, la nostra, es una entitat força compromesa amb el paisatge, la natura i el medi ambient. És per això que estem molt preocupats per la ubicació de l’anomenat Parc Eòlic de Barbers, que majoritàriament afecta al nostre terme, i hem començat una campanya per tal de potenciar l’oposició al projecte per part de l’Ajuntament i dels ciutadans. Es per això que, la nostra entitat ha volgut emprendre una acció de conscienciació dels habitants de la nostra vila, per tal de donar a conèixer els principals arguments en contra d’aquest atemptat ecològic i paisatgístic, que hipotecaria el nostre futur en diferents aspectes. Així doncs, hem editat un díptic on s’exposa amb claredat els irreversibles efectes no desitjats que aquest parc eòlic generaria per al nostre terme, cosa que ja està passant a altres pobles, com per exemple a les comarques del Priorat, la Terra Alta o a la Conca de Barbera. Desgraciadament, la nostra comarca ja suporta moltes infraestructures que no han comportat cap benefici important per la Ribera d’Ebre i si en canvi, estan generant més i més problemàtica cada dia que passa. Esperem doncs, que tant l’Ajuntament, com les entitats i els conciutadans, tinguin les idees clares i una postura definida envers el projecte, al temps que tot el teixit social, habitants i entitats, es posicioni i el rebutgi clara i fermament per tal de poder aturar aquest innecessari projecte tant lesiu per al nostre terme.
Agrupació Excursionista “La Picossa”
La Junta Directiva

Veure també:

Molinets a Móra

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Desprès d' escoltar la tertúlia, organitzada amb motiu dels 25 anys de Ràdio Móra d' Ebre, i veure el nivell dels nostres representants polítics, només ens cal no anar ha votar mai més.
Per un millor futur de la nostra benvolguda i a la vegada agredida Ribera d' Ebre passem ja, d' una vegada per totes,dels que posen en venda la nostra comarca a qualsevol preu.

Anònim ha dit...

Pues si valtres us queixeu del nivell dels polítics de la Ribera, passeu's per la Terra Alta i quedareu ben servits. La veritat és que tot plegat fa feredat: lo que no és justet del tot, és un galtes i, sinó, un corrupte o aprofitat... Algú hi veu alternativa?

Anònim ha dit...

l'alternativa no és altra que la mobilització i l'exigència aTOTS els partits polítics de que aturin aquesta enèssima agressió. Si no volem ser la pila/bateria elèctrica de catalunya (usar y tirar), hem de dir no! tota la comarca junta!

Anònim ha dit...

ens anem venent la comarca a trossets i encara mos riem dels valencians! Ribera d'Ebre: tancada per defunció.