dimecres, 25 de febrer del 2009

JORNADA IMAGO MUNDI A MÓRA LA NOVA

Dia: Dissabte 28 de febrer de 2009
Lloc: Casal Municipal de l'Ajuntament de Móra la Nova.
16.00 h. Recepció dels assistents.
16.15 h Benvinguda a càrrec del Sr. Joan Manuel Sabanza, alcalde de Móra la Nova, Sr. Josep Solé, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i Sr. Josep Moragrega, president del CERE.
16.30 h “Republicanisme i democràcia’’, a càrrec del Sr. Salvador Giner, president de l’Institut d’Estudis Catalans.Presentadora: Núria Grau, cap de la Secció de Lingüística i Literatura del CERE.
17.30 h “El paper de la ciutadania i la democràcia representativa’’ a càrrec de la Sra. Magda Oranich, advocada.Presentador: Albert Pujol, vicepresident del CERE.
18.30 h Pausa cafè.
18.45 h “Una alternativa al sistema polític vigent: el model de centres autogestionats’’ a càrrec del Sr. Ivan Miró, sociòleg.Presentador: Miquel Esteve, vocal de la Secció d’Impuls Social del CERE
19.45 h Clausura a càrrec de la Sra. Irene Carbó, regidora de Cultura de Móra la Nova,i del Sr. Francesc Sanahuja, cap de la Secció d’Impuls Social del CERE.
L’acte acabarà amb la lectura de l’escriptor Andreu Carranza d’un text escrit per a l’ocasió.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

per què IMAGOMUNDI es fa sempre a Móra la Nova?

no es mes normal fer-ho itinerant?

el CERES no és d'ambit Comarcal?

Anònim ha dit...

Bona pregunta,algú sap la resposta ?

Anònim ha dit...

El CERE, no el CERES és d'àmbit comarcal però realitza activitats a totes les poblacions. Algunes fixes en aquell poble, com la fira del llibre ebrenc a Móra, la Mostra de Llibres de la Ribera d'Ebre a Flix, la Jornada Artur Bladé a Benissanet, les jornades conèixer la Ribera d'Ebre a Flix, la futura Jornada Carmel Biarnés a Ascó, etc. etc. etc. I es va decidir, vist l'èxit de l'any passat, que cada any ImagoMundi es faci a Móra la Nova. És molt important tindre activitats fixes en poblacions per establir un calendari de llocs, arreu de la comarca, que identifiqui la gent amb l'activitat.
Així de senzill.

Espero haver resolt els vostres dubtes.

apm

Anònim ha dit...

Gràcies per la contesta senyor apm