dilluns, 15 de desembre de 2008

LO PREMI ART JOVE A LES TERRES DE L' EBRE 2008 PER A LA RIBA-ROJANA ROSER GAY

" Zombie Paradise " de la riba-rojana Roser Gay
Premi Art Jove a les Terres de l' Ebre 2008
El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, el director territorial de Cultura i Mitjans de Comunicació, F. Xavier Vega, i la coordinadora territorial de Joventut, Montse Perelló, acompanyats de l’alcalde, Ferran Bel i el representant de Caixa Tarragona, Gonzalo German, inauguraran demà dimarts , 16 de desembre, a la tarda l’exposició itinerant Art Jove a les Terres de l’Ebre 2008. L’exposició presenta les obres dels sis artistes participants d’aquesta quarta edició en què la guanyadora ha estat Roser Gay, de Riba-roja d’Ebre amb l’obra “Zombie Paradise”.
Segons les paraules de l’autora, l’obra que es mostra a través del fotomontatge, és un món on el temps ha perdut el seu ritme mecànic, fent mostrar com comunitats ancorades al passat gloriós deixen morir de fàstic els seus carrers i places”
L’exposició, que és itinerant, romandrà oberta a la Sala Antoni Garcia de l’antic Escorxador de Tortosa fins al 4 de gener els divendres, dissabtes i diumenges, de 19 a 21h.
Art Jove a les Terres de l’Ebre continuarà el seu camí en posteriors exposicions a Amposta, Flix i Gandesa fins al mes de març i a partir de l’abril, es podrà veure també a la Sala Elizalde de Barcelona.


He d' afegir, com a membre del jurat del Premi Art Jove a les Terres de l' Ebre 2008 , que em satisfà molt que una riberenca l' hagi guanyat en la edició d' enguany.
També, des d' aquest bloc, vull donar la més cordial felicitació a Roser Gay, riba-rojana i ex-alumna meva d' Educació Visual i Plàstica a l' IES de FLIX .