dilluns, 8 d’octubre del 2007

LA WEB DE CIU DE MÓRA LA NOVA I LA DE MÓRA D' EBRE

La no actualitzada i aturada web de CIU de Móra la Nova

L' actualitzada i dinàmica web de CIU de Móra d' Ebre



Segueixo les webs d' informació periodístic a nivell personal i també les referents informatives d'àmbits locals,més properes a natros , los habitants dels pobles de les Terres de l' Ebre.

Com tots coneixeu Móra la Nova i Móra d' Ebre són dos pobles veïns amb ajuntaments diferents. A Móra la Nova governa CIU i a Móra d' Ebre,encara que va guanyar per vots a les darreres eleccions municipals del maig de 2007, CIU està a la oposició.

En este post he volgut mostrar una diferència notable respecte les actualitzacions de totes dos webs convergents dels dos pobles germans i veïns.

La web de CIU de Móra la Nova es va apagar o morir lo dia 12 de juny d'enguany amb un comunicat de CIU de Móra la Nova .El Sr J M.Sabanza i lo seu equip de govern ,per lo vist, ja ho tenen tot dat i beneït i potser ja no els hi fa falta actualitzar la pàgina web fins les properes eleccions.
No ho acabo d'entendre ja que sempre he sentit dir que la informació és poder.
Per a mostra de la no actualització un botó: A la pestanya de comentaris de la web de Móra la Nova el darrer comentari és el següent:
-Com deien a la pelicula "Casablanca": "Sempre ens quedarà Sabanza". Està més que demostrat, continueu sent els millors. Els mediocres, embusteros i envejosos 4 anys més a l'oposició. Felicitats.(30-05-2007)
Espero que la manca d'actualització només sigui temporal.
La web de CIU de Móra d' Ebre pel contrari ,continua estant actualitzada en quant a notícies i a fòrums oberts d' opinió. El Sr Manel Saltor fa la seua feina i els webmasters també.Des d' estes línies vull felicitar a CIU de Móra d' Ebre per informar-mos de lo que passa a l'altra riba del riu i per la tasca que comporta crear opinió no només en periode electoral sinó durant tota la legislatura.Penso que fan un bon exercici democràtic al servei de la seua població.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada llegir aquest Blog, es més cada dia hi entro a veure si hi ha algo nou escrit, pero trobo que abans d'escriure aquesta noticia hauries d'haver mirat la WEB del partit al que pertanys... A part de pendre un domini municipal, no de l'Ajuntament sinó de tot lo poble!! (cosa no ètica) esta igual de descuidada que la de CIU.

Salutacions
Algú dels Masos

2teixidor ha dit...

Crec que no estas ben imformat-da,no milito a ERC, encara que des de la meva independència política i vist l'actual panorama polític més proper( lo poble)i lo de Catalunya, cregui amb convicció que ERC és la força política més propera a les meues idees.Que sigui simpatitzant no vol dir que no miri la web d' Esquerra de Móra la Nova, que per cert està actualitzada, però encara no és pública per diverses modificacions.Molts militants i simpatitzants d'ERC de Móra la Nova vàrem considerar que emprar el nom del poble per un bloc d'un partit polític no era lo correcte.Personalment jo penso així.De totes maneres amb permís del webmaster del bloc d' ERC de Móra la Nova et donaré una primícia donada la teua preocupació en quant a informació de caire polític municipal,com podràs veure Esquerra de Móra la Nova i els seus simpatitzants no estan aturats ni apagats i continuen treballant.Pots mirar lo segúent enllaç o link

http://80.38.179.203/wordpress_1/

Espero et quedis satisfet-a i lo dia que fàrem públic lo domini no portarà lo nom de Móra la Nova, encara que altres s'hagin apropiat del nom dels Masos.
Lo descuit no forma part de l'ètica.Rectificar és de savis.Només veure la palla a l'ull aliè és símptoma de portar una biga que no us deixà veure els despropòsits del que a tot dieu Amén.

Anònim ha dit...

La web dels de Ciu dels Masos no està morta està dissecada.

Anònim ha dit...

Jo no he dit pas que militesis a cap partit, sino que pertanys a una llista municipal d'ERC.

M'alegra molt la notícia del Blog d'ERC dels Masos, una altra pagina a l'agenda dels favorits per mirar cada dia, evidentment la de CIU no hi es..

Com que he vist que demaneu noms a una enquesta, crec que cap dels que hi ha es correcte ja que tenir que posar _ o - a una web fa dificil el seu acces, jo us proposo:

www.ercdelsmasos.org

Rectificar es de savis, però ja han passat uns quans mesos...

Algu dels Masos

Anònim ha dit...

Crec que crear i mantenir una web d’aquestes característiques, o com la de CiU de Móra d'Ebre, cal emprar molt temps i dedicació, ho puc ben assegurar, si a més, tot i ser el web d’un partit intentes que sigui el màxim d’imparcial possible, pel que fa a la informació que hi apareix, la feina es multiplica. Per aquest motiu vull agrair-te el comentari. Estic convençut que faríem una mala tasca si no fóssim el suficient adults com per ser capaços d’utilitzar aquestes eines de la millor manera possible, i en conseqüència: criticar quant calgui, felicitar quant calgui, i sobre tot fer propostes alternatives.
Només d’aquesta manera contribuirem a enriquir el debat polític dels nostres municipis. Una felicitació per tots els que contribuïm d’aquesta manera a divulgar la nostra terra.

Anònim ha dit...

He vist la secció de comentaris de la de Ciu de Móra la Nova i sembla que tots els hagi fet la mateixa persona.Semblen una clara mostra de "afectos al régimen nacional".

ignasi ha dit...

- Al anònim said de "_ o -", tinc que donar-te la rao, es molt complicat posar "_ o -", pero si la adreça es facil, la sol·lucio es la mateixa i tu mateix la dones, es guardar el link a l'agenda de favorits.


- Jo crec que pots proposar el que vulguis sempre i quan donis la cara "Algú dels masos", seràs benvingut.