dissabte, 27 d’octubre del 2007

ERC A LA FIRA DE MÓRA LA NOVA

Com es pot llegir al nou bloc d'ERC de Móra la Nova, la secció local d'aquesta formació política es present en un espai a LA FIRA

6 comentaris:

Anònim ha dit...

que hi fotran els de esquerra a la fira, no tenen sentit del ridicul, vergona ajena sentiria jo, amb la prepotencia que van pel carrer, amb un a paradeta vamos, estigeu per la feina y no feu el ridcul als plens

2teixidor ha dit...

Ni la vergonya , ni el sentit del ridícul, ni la prepotència hi tenen espai quan es dona la cara.
Des de l'anonimat es poden tindre tots els defectes.

2teixidor ha dit...

També t' he de dir Sr anònim que lo bloc Alego és un bloc personal d' opinió i si vols fer un comentari contra Esquerra lo millor lloc és fer-lo al bloc d' Esquerra de Móra la Nova a la direcció o web:
http://80.38.179.203/wordpress_1/

Anònim ha dit...

Més vergonya han de sentir els regidors de CIU quan no contesten a les preguntes als plens que els hi fan l' oposició i les contesta Sabanza per ells.

Anònim ha dit...

Em sembla que l'anònim no ha trobat encara el blog d'esquerra perque no he vist cap comentari al respecte....

Amable Pallisé ha dit...

Hola Àngel, a propòsit del comentari d’aquest tal Francesc he de dir-te que jo he fet una mena de quadrant on aniré ficant les preguntes que se li formulen a l’equip de govern i les que no contesta. D’aquesta manera, amb el temps, quedarà un “rankin” confeccionat per a que tothom pugui veure la trista realitat. Pots veure’l al meu últim post.