dimarts, 2 d’octubre del 2007

CIU DE MÓRA LA NOVA REFUSA DOS MOCIONS DE CAIRE SOCIAL D' IMNOVA-PSC

Fernando Cantos i Francesc Sanahuja, regidors d' IMNOVA-PSC




El grup municipal d’IMNOVA-PSC-PM a l’ajuntament de Móra la Nova presenta dos mocions al ple
El grup municipal IMNOVA-PSC-PM a l’ajuntament de Móra la Nova va presentar dos mocions per ser debatudes i votades en el ple ordinari de data 27-09-2007
La primera proposava la creació de una comissió integrada per tots el grups amb representació a l’ajuntament de Móra la Nova a fi i efecte de iniciar contactes amb tots els municipis de la Ribera d’Ebre, per la creació de una mancomunitat de municipis destinada a ficar en funcionament un servei comarcal regular de autobusos que comuniques els pobles de la Ribera d’Ebre interessats en participar en aquesta mancomunitat..
La segona proposta de resolució demanava instal·lació de 10 ordenadors en xarxa per a una aula d’adults en el Telecentre , 10 ordenadors en xarxa en la Llar de Jubilats i instal·lació de 40 ordenadors en xarxa al Col·legi Tres d’Abril a les seves aules de 6è En aquest sentit es van aportar pressupostos de la Fundació F.I.A.S. que amb el projecte ECOXIPS que aprofita el material informàtic obsolet, i amb el Sistema Operatiu Linux, munta unes Xarxes Informàtiques de Baix Cost, plenament operatives, i amb les mateixes funcionalitats i programes que es poden utilitzar en una Xarxa que utilitzi ordinadors nous i S.O. Windows. I tot això a un cost de tres a cinc vegades inferior a una xarxa convencional .
Aquestes propostes van ser refusades per l’equip de govern de CiU.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja, de la rabia a la desesperació, pasant per la demagògia hi ha un pas! T'estas convertint en el nou Losantos de Mora! Que la gent no es tonta! Que mira el plens! Que al cole ja hi han ordenadors i els paga la Conselleria d'Educació! Posa el missatge si tens valor!

2teixidor ha dit...

Jo no cobro de la Conferència Episcopal per penjar notícies i Tú Sr Anònim mos pots explicar on te guanyes les garrofes faltant al respecte a la gent?
Com a català no m'agradat gens que em comparis amb aquest Sr que treballa a la ràdio i que ha fet i fa tant mal a Catalunya amb les seues intervencions radiofòniques.
De vakor en tinc més que tú que no ets ni capaç de signar el teu escrit.Si no t'agrada el meu bloc personal no hi entris.Jo no escolto mai la COPE doncs no vull perdre el temps.

Anònim ha dit...

El més semblant que hi ha a Losantos en aquesta comarca son justament els mitjans que controlen els amics de l'anonim.

Anònim ha dit...

Llàstima, si s'hagués aprovat aquesta proposta les iaietes de Miravet podríen vindre en autobús el dimarts pel matí per jugar al tetris amb els pc's de segona mà de la llar dels jubilats...

Anònim ha dit...

no val tan sols mirar els plens,cal entendrels. Anim a tots els que treballen per fer aixo realitat.

Anònim ha dit...

Jaume, tens molta rao tan Telemasos com al BIM ( butlleti de informació municipal)parexen el NODO,sempre surten los mateixos.Gràcies al bloc Alego ans informem dels que ells no treuen a la tele ni volen donà informació.

Anònim ha dit...

parlan de Losantos, mireu la paguina de TV MASSOS i veureu la
cantitat de mentides que hi diu
referen a la programacio, i ademes
quina programacio. Si no surt SABALSA no hi ha programa