dimecres, 6 de juny del 2007

A l' altra Móra PSC i ERC acosten posicions.


El PSC i ERC acosten posicions per refer el pacte de progrés a Móra d'Ebre

G. MORENO. Móra d'Ebre El Punt

L'alcalde en funcions de Móra d'Ebre i candidat del PSC a la reelecció, Josep Solé Biosca; i l'alcaldable d'ERC, Joan Josep Duran, es tornaran a trobar avui per intentar reeditar el pacte de progrés a la capital de la Ribera d'Ebre. Tot i un primer acostament a CiU, que la setmana passada va oferir a ERC compartir l'alcaldia, Duran va explicar que dilluns van reunir-se amb els socialistes, i que van valorar molt positivament l'acció de govern que el PSC i ERC han fet a Móra d'Ebre. «Hem tingut un mandat molt productiu, i hi ha projectes que haurien de continuar, com a mínim durant vuit anys», va dir Duran. «Però hem d'intentar fer un pacte en què tots estiguem a gust, i a ERC pensem que podem aspirar durant un temps a l'alcaldia», va afegir-hi. Per la seua banda, Biosca va admetre que el repartiment de l'alcaldia era un dels punts de fricció amb ERC, però va remarcar l'optimisme del PSC sobre la possibilitat de reeditar el pacte de progrés. «No ens preocupa el que CiU puga oferir a ERC, perquè va estar a l'alcaldia durant 16 anys i tots recordem la seua manera de fer les coses», va concloure. D'altra banda, ahir també va fer-se la primera reunió entre el PSC i ERC, per avaluar la reedició del seu pacte al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Aquesta seria la prioritat per al PSC, però ERC va respondre que estan oberts a tot, i que volen escoltar l'oferta que CiU els puga fer demà.

1 comentari:

LA LLENGUA MORADA ha dit...

Quant falàcia hi ha en aquest comunicat, la veritat és que els socialistes no volen cedir ni un pam del poder, ho volen tot per a ells, i després diuen que els convergents tenen males arts.

Que no us enganyin, si el pacte no es fà és perquè els socialistes no volen cedir gens, i ho estan posant molt complicat, no se com ho veuen, tene 3 opcions:
1 Pactar amb CIU (no crec)
2 Pactar amb ERC (no ho faciliten)
3 Quedar-se a la oposició

Ells sabran el que es fan