divendres, 1 de juny del 2007

Masos o Casablanca?


Aquest desafortunat i poc respectuós comentari que fa referència a l'oposició ,sorgida de les eleccions municipals del passat 27 de maig, ha estat copiat de la web de CIU de Móra la Nova:
"Com deien a la pelicula "Casablanca": "Sempre ens quedarà Sabanza". Està més que demostrat, continueu sent els millors. Els mediocres, embusteros i envejosos 4 anys més a l'oposició. Felicitats".(30-05-20)
Respecte al comentarista anònim amb aficions cinèfiles només se m'acudeix dir-li "AS TIME GOES BY".

5 comentaris:

xicadelsmasos ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
xicadelsmasos ha dit...

En aquesta pagina que nombreu havia un forum i deseguida el van tallar quan la gent va començar a escriure coses que no els hi feien gracia o que eren veritats com a punys. Ara per poder deixar la teva opinio et demanen un munt de dades, si et descuides hasta un certificat dels antedecents penals. Espero que comentaris com aquest siguin borrats, doncs s'insulta a la gent que no els hi riu les gràcies. A veure si donen una mica d'exemple, cosa que sincerament dubto, es la seva manera de fer. Gent d'ERC de fareu oposició: endevant i sort!!

Fardatxo ha dit...

Mireu que diu també la pàgina de CIU:
El passat diumenge 27 es va confirmar la previsió que tots fèiem de conservar i revalidar la majoria absoluta de CiU a l’Ajuntament de Móra la Nova.
Per 8ª vegada consecutiva Joan Sabanza tornarà a ocupar l’alcaldia amb una majoria de vots que li assegura la governabilitat del nostre poble.
Enguany l’oposició ha estat més diversificada, intensa i punyent, i més propagadora de rumors, falsedats i insídies de sota mà que mai.
Per això el fet de revalidar la majoria absoluta té encara més mèrit que en altres ocasions i tots ens en hem de felicitar, alhora que ens serveix per renovar la il·lusió que sempre ha caracteritzat el nostre grup.

Realment patètic.Tot el poble sap com han actuat aquestes eleccions l' equip governant de CIU. Els qualificatius insultants s'els haurien d'aplicar ells mateixos.Que s'ho facin mirar,els hi ha anat de ben poc de no revalidar el que no volen amollar ni tan sols rellevar.La meitat del poble ja no s'els creu ni admeteixen la prepotència dels seus discursos fets a mida.

Mani, fill de Mani ha dit...

"Si l'oratge es gira en mal dels maulets, vindran altres dies que bufe bon vent!!!" - El cant dels maulets, Al Tall.
Ànims i endavant!!!

xavi ha dit...

Només un comentari al respecte, ofen el que pot no el que vol, doncs no és precupeu pels demés, ja s'apanyaran ... endavant amb la feina d'oposició