dimecres, 9 de maig del 2007

Querella contra Jordi Jardí l'alcalde de CIU de Tivissa

Foto de Ainhoa P's photos

La Plataforma de Tivissa (Ribera d'Ebre) es querella contra l’alcalde del poble per coaccions, suborn i tràfic d’influènciesEnviado por: Admin en 09 May, 2007 - 01:34 Camps de golf

La Plataforma per a la Protecció del Medi Natural de Tivissa, entitat legalitzada per la Generalitat de Catalunya, formada per veïns d’aquest poble ha presentat querella criminal contra l’alcalde de Tivissa, Sr.Jordi Jardí.La causa d’aquesta querella són, per una banda, les coaccions que han sofert els veïns i membres de la Plataforma, ja que se’ls ha negat els seus intents d’accedir a la informació sobre el projecte de POUM que planeja l’alcalde.
Per altra banda, mentre que l’Ajuntament deixava als membres de la Plataforma completament a les fosques sobre l’efecte del POUM, l’alcalde no tenia inconvenient en explicar l’abast del pla a aquells que volguessin vendre els seus terrenys a la promotora, cosa que és de públic coneixement a Tivissa.La conducta de l’Ajuntament i especialment de l’alcalde, arriba al súmmum de la deslleialtat a la funció pública que representa quan es veu, com s’ha vist a Tivissa, que l’alcalde visita els veïns en nom de la promotora que construirà el complex hoteler lligat al POUM, els ofereix targetes de l’advocat que la representa, i fins i tot els porta contractes de compra-venda privats a favor d’aquesta empresa. Aquest fet fa que els veïns considerin que el Sr. Jardí actua més com Alcalde de la promotora que d’Alcalde de Tivissa.
La Plataforma considera que tal conducta només la pot causar o una extrema irresponsabilitat de l’alcalde, o a un acord o pacte particular d’aquest amb la promotora.
És per això, per defensar no només els drets dels veïns marginats per la conducta de l’alcalde i l’Ajuntament de Tivissa, sinó també la dignitat d’aquesta institució, que la Plataforma de Tivissa ha presentat aquesta querella davant del jutjat d’instrucció de Falset.