dijous, 3 de maig del 2007

CIU POT PERDRE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA




Perillen les tres diputacions de CiU després de les municipals
CiU creu que les diputacions de Girona, Tarragona i Lleida perillenEl gran temor de CiU en les eleccions municipals del dia 27 és perdre la presidència de les tres diputacions que ara controla -Girona, Tarragona i Lleida-, enfront de l'ens provincial de Barcelona, que està a les mans del PSC. Segons han reconegut a e-notícies alts dirigents de la federació, les tres diputacions "perillen", i han afegit que "dependrà dels pactes postelectorals" la possibilitat que puguin continuar essent governades pels nacionalistes.Des de CiU, es dóna per fet que el tripartit integrat pel PSC, ERC i ICV sumarà forces perquè a les quatre diputacions provincials hi hagi majories d'esquerres. Des d'aquesta perspectiva, les fonts consultades han manifestat que els principals esforços de la federació es concentraran a intentar conservar les places de Girona i de Tarragona, presidides per Carles Pàramo i Joan Aregio, respectivament. En el cas de Girona, els nacionalistes (amb 12 diputats) han d'impedir que ERC (amb 5) canviï d'aliat a favor dels socialistes (que disposen de 8 representants). Pel que fa a Tarragona, els 12 diputats de CiU han de pregar perquè el PP reediti la seva quota de 2 membres per a aturar els 13 diputats que sumen el PSC i ERC.
Només en el cas de Lleida, el nacionalista Isidre Gavín disposa de 2 diputats d'avantatge respecte als 11 que acumulen el PSC, ERC, ICV i Unitat d'Aran. La direcció de CiU, però, creu que ni tan sols està garantida la seva hegemonía a la diputació provincial de Lleida.

1 comentari:

LA LLENGUA MORADA ha dit...

EL NOU BUTLLETI DE CIU-TADANS

Ja hi tornem a ser, ja tornem al més pur estil Campos a difamar i a atacar als actuals membres de l'Ajuntament, ens inflen en xifres on està inclòs tot ( dietes, assistències a plens, assitències a comisions de govern, etc. ), i ho fan passar com a dietes.

Quina poca vergonya, quan el seu lider gastaba més de 6.000 euros en mòbils, i no dinaba ni sopaba mai a casa, sempre de restaurants i pagant entre tots.

Perque no ens diuen al proper butlletí on son els quadres de Cabané o l'ordinador portatil desaparegut en circumstàncies extranyes. Potser serà millor deixar-ho ens mans dels agents del CSI...

Espero que l'Ajuntament respongui d'una vegada i deixi al descobert a aquesta colla que tenen tant "interés" en tornar a governar.

Visiteu. http://lallenguamorada.blogspot.com