divendres, 25 de maig del 2007

Canon de Pachelbel

Avui lo blog Alego ha superat la xifra de les 20000 visites.Vull dedicar esta joia musical barroca a tots els que me llegiu a diari i heu fet possible aquesta xifra.

3 comentaris:

xicadelsmasos ha dit...

M'agradat molt la peça, no soc amant de la musica classica pero aquesta es maquissima. Gràcies per regal i espero que aquestes 20000 siguinnomes el principi. Sort!!

ev@ ha dit...

Gràcies Àngel, a mi m'agrada la música clàssica i aquesta peça en especial es de les meves favorites, m'ha fet il.lusió quant le vist penjada al teu blog. Per cert...¿Has vist que ha telemasos el divendres a la nit i dissabte (jornada de reflexió)s'han dedicat a passar video clips musicals i entre ells surt "L'Ultim anònim"? Casualitats de la vida ¿oi?

Anònim ha dit...

ah!! tard deixo el comentari, i potser a l'entrada que no toca i sis és el número que potser no toca el dia que tocaria que fos cinc o menys segons les lleis de no sé quin matemàtic, però et felicito per un pas endavant que serà el primer i no l´ultim i et felicito també pels 20.000 passos que són més de 20.000 cops d'ull al teu magnífic bloc i que segueixi tot bé company i poc a poc i pas a pas puguis veure la tele de tots els pobles i del teu poble.

Salut!!