dimecres, 2 de maig del 2007

ESQUERRA DE MÓRA LA NOVA PROPOSA MILLORAR LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

L' Ateneu de Móra la Nova ,edifici on té la seu la biblioteca municipal.

http://www.moralanova.org/
Esquerra de Móra la Nova veu necessària l’adhesió de la biblioteca municipal a la xarxa de biblioteques de la Generalitat de Catalunya, per tal d’acondicionar l’actual biblioteca, situada a l’ Ateneu, d’una major oferta cultural, i que d’aquesta manera els moranovencs i moranovenques no s’hagin de desplaçar a pobles veïns per manca de recursos bibliogràfics i multimèdia. També en aquesta proposta, es contempla com a prioritat, millorar l’accessibilitat a la biblioteca eliminant les barreres arquitectòniques.

2 comentaris:

tracalets ha dit...

Molot bona noticia, ja que no podia ser que la nostra biblioteca estes d'aquestes maneres, sense llibres nous. Ara ja no tindrem que anar a Móra d'Ebre a buscar els llibres o cd's o dvd que ens interessin. I lo de les barreres arquitectóniques, crec que ja un servei com aquest, no s'haguès tingut d'ubicar mai en una zona d'accés restringit. Un 10.

2teixidor ha dit...

Tracalets tens tota la raó del món.Quan era un xiquet a Móra la Nova hi havia la millor biblioteca de la comarca( la de la caixa)Ara no puc dir lo mateix, des de que la gestiona l'ajuntament la biblioteca municipal ha estat "la ventafocs" del programa cultural de l' equip de govern de CIU durant molts anys.