dissabte, 19 de setembre del 2009

LA PASSAREL·LA

Image and video hosting by TinyPic
Estos dies a Móra la Nova no es parla de la passarel.la Cibeles ni del saló Gaudí, lo que esta de moda,gràcies a la campanya mediàtica de l'equip de govern de l' ajuntament( web municipal, Diari de Tarragona i Telemasos ) es lo pontet del barranc de Nolla anomenat"La Passarel·la ".
Amb un cost de més de 224000 euros no deixa de ser tot un luxe per inaugurar i estrenar estes fires, en plena època de crisi econòmica.

5 comentaris:

Masover ha dit...

Quan es podrà inaugurar la guarderia municipal?
Això sí que ens fa falta!

Marta ha dit...

Els polítics, malauradament, de vegades volen deixar una petjada eterna en el poble on han governat que no escatimen en despeses que en època de crisi la seva ciutadania els agraïria retallés.

Anònim ha dit...

No feu demagogia, aquest projecte va ser aprovat per tots els grups municipals i ve de começament de legislatura.

Anònim ha dit...

La passarel.la es per tirar als de l'oposició al barranc, pronte ompliran el barranc d'aigua i ficaran el tiburons.

moranovenca ha dit...

I dic jo, que no hi ha coses més importants que fer en el poble que posar una passarel·la, com arreglar els fanals de segons quins carrers o les voreres (no solament del carrer major) o llevar barrras arquitectòniques (per a poder accedir a la biblioteca, per exemple) o passos de vianants elevats, i així podria seguir amb mil coses. Passarel·la sí, però quan hagin solucionat altres problemes molt més prioritaris.