dijous, 13 de novembre del 2008

Cap alcalde de la Ribera d'Ebre preveu presentar el seu municipi com a candidat per acollir el cementiri nuclear

Cap alcalde de la Ribera d'Ebre preveu presentar el seu municipi com a candidat per acollir el cementiri nuclear
Cap dels catorze alcaldes de la Ribera d'Ebre ha manifestat ni 'ha insinuat la possibilitat' de presentar el seu municipi a la convocatòria per acollir el magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears que s'ha d'instal·lar pròximament a l'Estat. Així ho ha manifestat el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Josep Solé, en finalitzar el Consell d'Alcaldes de la comarca, que ha tingut lloc aquest dijous al vespre. La reunió s'ha centrat en la possibilitat que la Ribera d'Ebre aculli el cementiri nuclear, després que l'alcalde d'Ascó, el convergent Rafael Vidal, declarés que el municipi 'estudiarà' la seva candidatura quan surtin les bases del Ministeri d'Indústria.

5 comentaris:

Escursó ha dit...

Espereus que mes endavant començin a parlar de beneficis i cales i veurem carreres per accepta el que convingui.

lo llaguter ha dit...

Lo senyor Vidal, l'alcalde d'Ascó que treballa a la nuclear, opina el mateix?

Ja veurem lo que dirà quan els "capos" (la màfia torna a estar de moda) li posen los punts sobre les is.

Potser ha arribat l'hora de tornar a sortir al carrer. Dia si, dia també, los incidents a les fàbriques de xocolata sovintegen.

lo llaguter

2teixidor ha dit...

En esta comarca, per vergonya aliena i benefici propi d'ells, ja fa temps que n' hi ha uns quants càrrecs amb responsabilitats polítiques que han escoltat los cants de les sirenes radioactives(meitat dona, meitat silur).

Anònim ha dit...

AIXO ES VERITAT, PERQUE LA COMARCA CADA VEGADA ESTA MES CONTAMINADA

Anònim ha dit...

teniu raó: no cantem victòria xq tenim mostres més que suficients com per a saber que tenim dirigents comprats x les elèctriques; i, desenganyem-nos: si alcaldes pagats ja de fa temps x anav (ascó, vandellòs, móra, mora la nova...) han dit que´sí, altres ho poden fer més endavant.
caldrà estar sempre a l'aguait dels que busquen pa per avui i gana per demà.