divendres, 26 de setembre del 2008

Nota de premsa d' Imnova-Psc sobre el darrer plenari ordinari a Móra la Nova

NOTA DE PREMSA SOBRE EL PLENARI ORDINARI DEL 25/09/08 A MÓRA LA NOVA
El grup municipal de IMNOVA-PSC, mitjançant uns informes de la empresa "AXESOR-GRUP INFOTEL", (empresa dedicada a elaborar informes d'empreses), posa al descobert al PLENARI ORDINARI d'avui la coincidčncia de càrrecs entre les empreses "MÓRA LA NOVA ENERGIA, S.L." i "POLIGAS AMBIENTE, S.L.". En un PREC presentat al PLENARI, on després de demostrar amb documents que la empresa "MÓRA LA NOVA ENERGIA SL", utilitzarà la mateixa tecnologia que "POLIGAS AMBIENTE, SL", recordeu la gasificadora de RIBESALBES (CASTELLÓ) que tan d'enrenou va portar el 2002 al identificar-se com a planta germana de la gasificadora que es volia possar a Móra la Nova "VILASECA ENERGIA SL".

Resulta que "Poligas Ambiente S.L.", des de la seva creació fins l'actualitat no ha deixat de tenir problemes, consulteu l'article del nostre Bloc:http://blocs.tinet.cat/blog/bloc-imnova-psc/category/365/politic/2008/08/13/escrit-d-alegacions-contra-m-ra-la-nova-energia-sl
Doncs resulta que "Móra la Nova Energia, S.L." és la mateixa empresa que "Vilaseca Energia, S.L.", mitjançant un canvi de nom.

IMNOVA-PSC, descobreix que 5 dels 9 càrrecs del Consell d'Administració de l'actual "Móra la Nova Energia S.L.", també estan o han estat càrrecs de "POLIGAS AMBIENTE, S.L.".
O sigui que la major part del Consell d'Administració de "Móra la Nova Energia, S.L." prové de l'arruinada empresa "POLIGAS AMBIENTE, S.L.".Tenin en compte que les dos empreses es dediquen a la mateixa activitat, que els gestors de l'empresa seran els mateixos en les dos empreses..., per nosaltres no existeixen possibilitats que l'empresa de Móra la Nova funcioni millor que la de Ribesalbes.
També es dona la coincidčncia d'adreçes entre les dos empreses i un altra "GARO ENGINEERING SL" que actua com a càrrec del Consell d'Administració en les dues empreses.

IMNOVA-PSC revela que "Poligas Ambiente, S.L." ha tingut perdues continuament des de 2004, el 2006 (últim any de que es disposa a l'informe), les perdues van ser de 1.350.528'28euroso;.
IMNOVA-PSC també revela que "Poligas Ambiente, S.L., ha tingut incidències (deutes) amb la Tresoreria de la S.S. per valor de 169.688'10 euros; (27.401.777 de les antigues pesetes), des de 2004 fins febrer del 2007.
"Móra la Nova Energia S.L." sense tenir activitat el 2004, va tenir un deute en executiva amb la T.G.S.S. de 3.114'38 euros.
L'informe de Riscos de "AXESOR-Infotel serveis d'informació empresarial" qualifica el risc d'insolvència de "POLIGAS AMBIENTE S.L." EN UN 81'03% l'any 2008.
Coincidència d'activitats, coincidència de gestors, coincidència d'adreça social..., tot augura en una coincidència de problemes, fums, males olors, i llocs de treball precaris...., el nostre grup creu que cal evitar problemes i tractar d'evitar que l'empresa s'instal·li a Móra la Nova.
IMNOVA-PSC, també ha presentat un PREC perquè l'Ajuntament de Móra la Nova s'oposi al A.T.I. d'Ascó.
Per últim IMNOVA-PSC ha presentat una moció de recolçament a les poblacions d'Ascó, Ribarroja, i Flix perquè ADIF no rebaixi el servei ni el personal a les estacions d'aquestes poblacions. LA MOCIÓ HA SIGUT APROBADA PER UNANIMITAT.
Signat: Fernando Cantos Vińals.

Totes les fotografies són de la planta de Poligas Ambiente S.L. de Ribesalbes( Castelló)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona feina ;

Una cosa és dir coses i una altra aportar, documentació dels fets, empreses i persones ... i ara que diran ??

Chapeau !!

Anònim ha dit...

El que esta clar amb tota la documentació que van presentar els d'imnova-psc es que aquesta planta pot ser el mateix fiasco que ho ha estat a Ribesalbes i que pot portar molts conflictes a Móra la Nova.

Anònim ha dit...

este equip de gover de ciu nomes ens portara merdaz a mora la nova, a ells tans los fot lo que volen es protagonisme y enreda a totom y trauren algo ells

Anònim ha dit...

aixo es veritat i cal fer alguna cosa perque ciu te clar que es lo que els conve