dijous, 4 de setembre de 2008

HEYDRICH I LES AGENTS DEL SALÓ KITTY

Heydrich i les agents del saló Kitty, Miquel Esteve

XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre
Aquesta obra, que és a mig camí entre la novel·la històrica i el thriller, recull amb habilitat narrativa alguns dels episodis més estremidors de l’Alemanya nazi, al voltant de la figura de l’Obergruppenführer de les SS Reinhard Heydrich, i reflecteix amb un remarcable deix de sensibilitat l’impacte del testimoni d’una agent ensinistrada en un bordell berlinès al servei del Tercer Reich en els seus companys ancians de residència.
Sens dubte es tracta d’una trepidant descripció d’un dels episodis més controvertits de la cosmologia nazi, que posa a l’abast del lector l’esgarrifosa personalitat d’un dels personatges més cruels de la Segona Guerra Mundial, el Carnisser de Praga.

http://www.cossetania.com/
Col·lecció: Notes de color, núm 18
Preu: 12.60€
ISBN: 978-84-9791-382-9
Nombre de Pàgines: 152
Nombre d'il·lustracions:
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: En rústica
Miquel Esteve i Valldepérez (Móra la Nova, 1969) és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Debuta en el món literari amb la novel·la Heydrich i les agents del saló Kitty (XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, 2007), publicat per Cossetània Edicions. L’any 2008, ha estat guardonat amb el XX Premi Literari Vila d’Ascó per un thriller històric amb rerefons alquímic, “Baphomet”, que també serà publicat per Cossetània Edicions.
Actualment cursa estudis de la llicenciatura d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya i és membre de la Junta Directiva del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre. Compagina la passió per la literatura, les humanitats en general i l’escriptura amb la gerència d’una petita empresa familiar agrícola i oleícola.