dimecres, 2 d’abril del 2008

BALTASAR, MORENETA I SAL

SR. FRANCESC BALTASAR, CONSELLER DE MEDI AMBIENT:



QUE ELS EBRENCS NOMÉS PODEM OFRENAR LA SAL .

3 comentaris:

Anònim ha dit...

a tornen els corvergent trasvasistes a treure pit, que no recorden quan van estar a les ordres de pp

Anònim ha dit...

DdeG, Girona
El Departament de Presidència va publicar ahir al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) un doble acte de cessament i nomenament de la filla del conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar (ICV), pel qual millora la seva retribució en 13.974 euros més. Així Lluna Baltasar, nomenada el 28 de desembre de 2006 com a adjunta a l'Oficina de Comunicació de la Presidència, va acabar ahir del seu càrrec per avui tornar a ocupar el mateix, però amb una remuneració més elevada.
En la primera contractació les retribucions corresponien a un lloc de funcionària del grup A (13.621,32 euros), que és el mateix que tindrà ara; però a més el nivell de destinació que tenia anteriorment era el 24, fet que suposava 7.197,12 euros, mentre que l'actual serà de nivell 28, grau que suposa un total de 10.277,40 euros. Finalment també tenia un complement específic de 25.479,84 euros, mentre que l'actual serà de 36.364,80 més. Tot plegat, l'anterior sou de Lluna Baltasar era de 46.298,44 euros, i amb el nou nomenament aquest puja fins als 60.263,52 euros.
En la mateixa publicació del nomenament de Lluna Baltasar també s'expliquen les funcions que corresponen a aquest ?càrrec en el gabinet de premsa del Departament de Presidència i que són "elaborar i difondre els comunicats, fer la ressenya de les activitats i preparar entrevistes i rodes informatives de la presidència de la Generalitat". AIXÓ SI ES PROGRESSÁ I EL DEMES SON PUNYETES

Anònim ha dit...

Si, tot lo que vulgues, però cal recordar que alguns han deixat passa les eleccions per treure el tema. Això, crec jo, que és enganyar a lea gent. Lo de treure pit té poca importància ara, el que convé és aturar esta animalada que volen fer.