dilluns, 7 d’abril del 2008

ALCALDES AMB EL COMPROMÍS PER L' EBRE

Els batlles d'ERC a les Terres de l'Ebre demanen la dimissió de Baltasar
VILAWEB.CAT
Catorze alcaldes d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les Terres de l'Ebre i quatre més que és previst que ho siguin, d'acord amb els pactes municipals, han demanat la dimissió del conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, per la manca de planificació i de transparència, i també pel poc diàleg i consens amb el territori. Ho han expressat en aquest manifest (pdf), en què també s'oposen als transvasaments de l'Ebre i del Segre i a interconnexió de xarxes.
Així mateix, reclamen un pacte nacional de l'aigua, amb la implicació de tots els agents socials.

Gervasi Aspa, alcalde de Deltebre; Paco Gas, alcalde de Roquetes; Jordi Monclús, alcalde de Benifallet; Dani Andreu, alcalde de l’Aldea; Alfons Montserrat, alcalde d’Alcanar; Lluís Fernàndez, alcalde de Freginals; Lluís Millan, alcalde d’Ulldecona; Fidel Ciurana, alcalde de Benissanet; Pere Muñoz, alcalde de Flix; Toni Borrell, alcalde de Miravet; Joan Josep Duran, alcalde de Móra d’Ebre; Bernat Pellisa, alcalde de Rasquera; Sebastià Frixach, alcalde de Corbera d’Ebre; Carme Pelejà, alcaldessa de la Fatarella; Ferran Cid, proper alcalde del Perelló; Lino Bertran, proper alcalde de Xerta; Ester Martí, propera alcaldessa de la Galera; Francesc Fidel, proper alcalde de Bot.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

a la foto no veig ni a Fidel Ciurana alcalde de Benissanet ni a Joan Josep Duran alcalde de Móra d´Ebre....on son?

Anònim ha dit...

I ara, per a quan la foto contra la massificació eòlica a la Terra Alta ? Quan n'hi sortirien, a n'esta foto ? Tot plegat només és això: una foto, i per a la galeria. A n'estos d'ERC, com al trist tripartit, ja se'ls hi ha vist prou lo llautó... Una pena, i de les grosses !!

Anònim ha dit...

i ara que faran, dimitiran? o continuaran aferrats als asientos. Patetics ERC

Anònim ha dit...

aixo son alcaldes i no el de mora la nova