divendres, 14 de març del 2008

TRES COMUNICATS ADVERTEIXEN DE LA MANIPULACIÓ DEL SONDEIG EÒLIC D' HORTA

L' Ajuntament d' Horta de Sant Joan ( Terra Alta)

Els ecologistes reclamen a la Generalitat anul·li la consulta de diumenge i que inclogui la serra dels Pesells a la Xarxa Natura 2000.
DiarideTarragona

Els grups ecologistes SEO/Birdlife i SEO/BirdLife i GEPEC-Ecologistes de Catalunya han reclamat al Govern que inclogui la serra dels Pesells (on es projecta una central eòlica) dintre de la Xarxa Natura 2000 per preservar els seus valors biològics així com que desautoritzi i prohibeixi la consulta convocada per l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan per aquest diumenge per decidir si el consistori desestima o continua tramitant el projecte. Els ecologistes i la Plataforma de la Terra Alta, que han recordat que una consulta popular d'aquest tipus requereix 'garanties d'objectivitat democràtica i d'acord amb la legislació vigent al respecte', han apel·lat al Departament de Governació o la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre a prendre cartes en l'assumpte per aturar un procediment 'plantejat de manera tan irregular': 'la pregunta de la consulta és demagògica, desinformadora i un insult a la intel·ligència dels ciutadans'.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, i la consulta de la Fatarella de fa uns anys, com va anar? No va ser fa o no fa com la l'Horta? No va fer una xerrada lo Morron? No és l'estrella del decàleg de govern d'ERC, allò que justifica lo silenci del mal eòlic a la Fatarella? Només hi ha una diferència: a la Fatarella no hi havia oposició, i a Horta sí... Potser caldria revisar aquella fantasmada que es va empescar lo Suñé, iguala que la que s'ha empescat ara lo Ferràs. Potser s'han trucat?

Anònim ha dit...

MOL BÉ A LA FATARELLA ERC S'HA POSICIONAT EN CONTRA DE FER ARA UN NOVA CONSULTA CONSIDERAN VALIDA LA DE FA SIS ANYS QUE ES LA MASSIFICACIÓ EOLICA