divendres, 14 de març del 2008

EXPOSICIÓ ART JOVE DE LES TERRES DE L' EBRE A FLIX

Exposició Art Jove
Divendres 14 Març 2008.

A la mostra s’hi pot veure l’obra Mercat de carn, de Jordi Castells, guanyadora del concurs Art Jove a les Terres de l’Ebre 2007, juntament amb la resta d’obres participants. Mercat de Carn, mostra, a través del gravat, les actituds humanes en els nous espais de trobada i relació.
El certamen, organitzat des de fa quatre anys per la Coordinació Territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, vol fomentar la creació i difusió artística de joves d’entre 18 i 35 anys de la demarcació oferint-los un espai per donar a conèixer les seves creacions, independentment de les temàtiques o les tècniques artístiques utilitzades. El concurs compta, en aquesta edició, amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació i de Caixa Tarragona.
A Flix, l’exposició itinerant romandrà oberta del 14 al 30 de març a la sala d’exposicions de Caixa Tarragona, després d'haver passat per Amposta i Gandesa. La mostra finalitzarà el seu recorregut a la sala Elizalde de Barcelona i a l’Ateneu de Sant Cugat del Vallès a l’abril.