dissabte, 12 de desembre del 2009

NO PODEM VOTAR

EN CAP MUNICIPI DE LES TERRES DE L' EBRE S' HA ORGANITZAT UNA CONSULTA:
I DE MOMENT, NO PODEM VOTAR!

6 comentaris:

Moranovenc ha dit...

A Móra la Nova difícilment veure'm un referèndum per la independència.A l'alcalde l' hi interessa molt més la dependència econòmica del macroabocador.Tot i que ara digui que el poble de Móra la Nova en som víctimes,ell i el seu equip de govern van propiciar i negociar que la merda ens la enpassésim a Móra la Nova.
De la mateixa manera podria propiciar un referèndum,ja que hi té un o varis incondicionals a cadascuna de les associacions del poble.
Convergència està acostumada a jugar a la "puta ramoneta" i l'alcalde a guanyar el pot dels beneficis de la partida de cartes.
Ara per ara no crec pas que l' hi interessi el més mínim treure la carta del referèndum de la màniga .

xavi ha dit...

Cada cop penso que amb això de les Terres de l'Ebre hem perdut una mica el tren de Catalunya

Anònim ha dit...

Hosti, XAvi, què vols dir amb això?

Anònim ha dit...

La gent té l'extranya mania d'emparentar els moranovencs amb les terres de l'Ebre, i l'únic que tenim en comú es el riu (que no fem servir casi). Totes les gestions i oci el fem a Reus o a Tarragona, i es allà on hauriem de mirar. A Tortosa i a Amposta no hi anem ni per festes de la Cinta, i jo personalment no em sento identíficat amb els caveros, o els de Santa Bàrbara o els de Ligallo del Gànguil, i crec que és un sentir general.

Anònim ha dit...

Crec que cap politic acabi llegin aixo, pero, s'ha d'escriure perque la gent de la Ribera s'hen doni compte que ens estan enrredan amb aixo de la Vegueria de l'Ebre. Volen potenciar Tortosa i Amposta a costa nostra i aixo es una imposicio que no ens podem permetre. ¿Quin plus de benefici ens donara l'invent?, cap ni un, cada vegada pitjor. Tenim que anar a Tortosa o Amposta per arreglar papers de qualsevol mena, hospital, metges, etc., no tenim cotxe, hem de agafar el tren Mora-Tarragona, transbord i esperar el que passa per l'Aldea, d'aqui amb autobus fins Tortosa o Amposta,fer mateis recorregut de tornada, quan tot el mateix sempre ho hem a Reus 1/2 hora en tren o cotxe. Srs. politics parle-ho amb la gent o feu una consulta popular, no ens arrosegue-ho ha una fet que dingu n'esta d'acord

Anònim ha dit...

Per estar baix el domini de un poble una mica mes gran que el nostre i faltat de la majoria de serveis, ens quedem amb lo que tenim. Si es realitza l'invent, perdrem molt com a poble i identitat, ja que les Terre de l'Ebre (Baix Ebre i Montsia) en anul.lara per comprert. Hem de gira-ho, no ens identifiquem amb res de aquestes dues comarques del sud de Catalunya, sempre hem tingut per ha tot,(carretera, ferrocarril, feina, Cambra de Comerç, metges, hospitals, etc.) Reus