dilluns, 28 de desembre del 2009

ALEGO ES RESTABLIRÀ LO SERVEI DE BARCA ENTRE LES MÓRES

Imatge de la barca que unia les dos Móres de principis del segle xx.

ALEGO ES RESTABLIRÀ LO SERVEI DE BARCA ENTRE LES MÓRES
Per primer cop en la història contemporània, l' Ajuntament de Móra la Nova (CIU) i lo de Móra d' Ebre(PSC-ERC)s' han posat d' acord i han signat avui dia 28 de desembre de 2009 un conveni per restablir lo servei de barca entre les dos poblacions riberenques.
Este serà lo quart Pas de Barca de la nostra comarca. Fa poc es va restablir lo de Garcia i continuen en actiu los de Miravet i Flix.
No cal dir que este conveni afegirà un actiu turístic més a les dos viles ebrenques que alego (ben aviat en català normatiu) gaudiran del futur Museu del ferrocarril i tren turístic dels Masos i també dels Centres d' Interpretació del "Pas del Riu a la Batalla de l' Ebre" (Comebe) i "Les civilitzacions de l' Ebre" de la capital de la Ribera.
En lo que encara no s' han posat d' acord los dos municipis és en quin consistori haurà de pagar lo sou del barquer.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS ALEGO,ES UNA MOLT BONA PENSADA LA NOTICIA.

Anònim ha dit...

Aquí abans a la vila que mulla el riu abans d'arribar a Ascó, on hi ha un de Flix, en volen restablir dos que siguin separats, no per una barca, sinó més aviat per el pensament dels que estiguin a favor dels cementiris nuclears i coses semblants i els que no n'estan.

Salut i Bon Any Nou!!

JA

Anònim ha dit...

ah i sabanza restablirà la iluminació de la rotonda del terraplé